MUŠKARCI MISLE DA SAM DOMINO DAMA Sara Jo progovorila o emotivnom životu i otkrila do sada nepoznate detalje
Sara Jo promo

Pevačica Sara Jovanović, alijas Sara Jo, gostujući u emisiji Alo! naslovna govorila je o nedavno održanom Izboru za pesmu Evrovizije, dečku Žigi, nedavnoj prosidbi na koncertu Marije Šerifović, ali i zbog čega je jači pol doživljava na pogrešan način.

Spot za pesmu „Divlja“ koji si nedavno objavila podigao je prašinu i okarakterisan je kao najkontroverzniji spot...

- Trebalo je dosta hrabrosti i za spot i za pesmu. Odlučila sam da ih uradim u trenutku kada sam bila u životnoj fazi „dosta je bilo, želim da radim ono što želim i onako kako ja mislim da treba“. Mislim da sam dovoljno dugo na sceni da mogu sebi da dozvolim to. 

Da li misliš da te muškarci doživljavaju kao provokativnu, onako kako te vide u spotovima?

- Ponekad mislim da me ne doživljavaju na pravi način, možda misle da sam po ceo dan u lateksu i s bičem u ruci, ali je istina potpuno drugačija. Mada, možda to i jeste poenta bavljenja muzikom, da na neki način izneseš neki svoj alter ego na sceni.

Na koncertu Marije Šerifović si zaprošena. Kakav je osećaj kada ti neko ponudi brak, i to javno?

- Prvi put mi se dogodilo da me neko zaprosi i lep je osećaj. Taj dečko je bio presimpatičan, hrabar i zapravo je on ukrao šou te večeri. 

MUŠKARCI MISLE DA SAM DOMINO DAMA Sara Jo progovorila o emotivnom životu i otkrila do sada nepoznate detalje

Printscreen

 

Ti i Marija niste oduvek imale sjajan odnos?

- Ja sam bila presrećna što me je umetnica kao što je Marija pozvala da budem gost na njenom koncertu, uprkos tome što početak našeg druženja nije bio baš najsjajniji. Tokom takmičenja za Prvi glas Srbije, dogodio se jedan nesrećni lajv, u kojem sam ja pevala Marijinu pesmu, što je ona na Tviteru prokomentarisala ne baš tako sjajno. Mi smo to izgladile i deset godina kasnije bila sam gost na njenom koncertu.  

Kako je tvoj dečko Žiga reagovao na prosidbu?

- Žiga je bio oduševljen, možda mu je prošlo kroz glavu: „Hej, trebalo bi da požurim sa prstenom“. (smeh) 

Spoj pevačice i plesača česta je pojava na svetskoj muzičkoj sceni, a ti si taj trend donela ovde...

- Kod nas je kliše da uz pevačice idu fudbaleri, ali ja nisam taj tip, meni treba kreativac. Mada, bilo je ponuda i od fudbalera, ali nikada ne bih bila s takvim profilom.

Pročitajte još: Lidija Vukićević pokazala MAJKU: Od nje je nasledila osmeh i šarm, ali i jedan UPEČATLJIV detalj koji sa ponosom ističe

Pričala si u jednoj emisiji da ti je fudbaler, koji inače voli pevačice, pisao na Instagramu i slao intimne fotografije?

- Tačno je da mi je pisao, ali mi nije slao intimne fotografije. Možda mu se nisam dovoljno dopala. (smeh) Slao mi je one emotikone, ali je na svaki samo dobio „seen“!

MUŠKARCI MISLE DA SAM DOMINO DAMA Sara Jo progovorila o emotivnom životu i otkrila do sada nepoznate detalje

Foto: promo

 

Ti i Žiga ste nakon dugogodišnje saradnje i prijateljstva postali partneri. U kom trenutku ste kliknuli?

- Kada smo se nas dvoje upoznali, bili smo već u vezama, a ja kada sam zauzeta, lojalna sam i vidim i osećam samo tu jednu osobu. Sarađivali smo, a kada sam ja izašla iz svoje priče, a on iz svoje, upalili su mi se senzori. Zapravo, osetila sam koliko on dobro miriše, a to je prvo što primetim kod muškarca. 

S ove vremenske distance, da li smatraš da si više dobila ili izgubila na izboru za Pesmu za Evroviziju?

- Neću da lažem, žao mi je što nismo otišli dalje, naročito što je ove godine Evrovizija u Italiji u kojoj sam rođena i gde sam živela. Primećujem da mi ljudi prilaze snuždeno: „Mnogo nam je žao što nisi pobedila“, a ja sam zapravo dobila mnogo više nego što sam očekivala. Prvi put u karijeri sam osetila takvu podršku, takvo prihvatanje i neku vrstu priznanja. 

Pisalo se da si za nastup iskeširala više od 30.000 evra?

- Jako sam puno platila, ali je taj materijalni deo manje bitan. Mi smo dva meseca bili bez privatnog života, sve je bilo podređeno probama, pripremi scene, kostimima iz Hrvatske, plesačima iz Slovenije...

MUŠKARCI MISLE DA SAM DOMINO DAMA Sara Jo progovorila o emotivnom životu i otkrila do sada nepoznate detalje

instagram/sarajoofficial

 

Muškarčina je gej himna!

Svoj nastup si proslavila u jednom beogradskom gej klubu. Da li je „Muškarčina“ zapravo gej himna?

- Meni je jako drago što je „Muškarčina“ osvojila sve uzraste, što su je zavoleli svi bez obzira na opredeljenost i uzrast, ali sam definitivno na afteru nakon Pesme za Evroviziju u gej klubu shvatila gde pesma pripada, a samim tim gde i ja pripadam. 

ZAVRŠENO SVEDOČENJE DŽONI DEPA Novi dokazi naslućuju da bi mogao da pobedi protiv bivše žene?

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading