PEVAČICA PROSLAVILA JUBILARNI ROĐENDAN Torta u obliku katedrale, srpska estrada, ludilo atmosfera (FOTO)
Pritnscreen

Popularna pevačica Severina Vučković juče je, 21. aprila, napunila je 50 godina, a tim povodom organizovala je veliko, luksuzno slavlje na kom su se našle brojne poznate ličnosti.

Severina je za ovu priliku pokupila kosu, a blistala je u pripijenoj haljini koja je istakla njenu figuru i naglasila dekolte. Pevačica je izabrala neutralnu boju koja joj je istakla liniju, pa nije prošlo bez komentara na račun njene provokativnosti.

PEVAČICA PROSLAVILA JUBILARNI ROĐENDAN Torta u obliku katedrale, srpska estrada, ludilo atmosfera (FOTO)

Sanela Babić

 

Dobila veliku tortu u obliku katedrale na kojoj se nalazi i krst, a Severina je sve vreme bila raspoložena za dobru zabavu.

Među zvanicama na Severininom rođendanu našle su se brojne poznate ličnosti među kojima su Saša Matić, Ana Bekuta, Haris Džinović, Sandi Cenov, Petar Grašo, kao i mnogi drugi.

Vučkovićeva je bila veoma vesela i u jednom trenutku zapevala na sceni sa nekim od svojih kolega, atmosfera je bila odlična sudeći po kadrovima, i svi su se odlilno proveli.

Pročitajte još: HIT Dijeta pevačice NATAŠE BEKVALAC: Izgubićete više od DESET kilograma za samo MESEC dana!

Iako je pevačica bila tajanstvena i na mrežama nije objavljivala kadrove sa rođendana, međutim, producent Dragan Hamović "odao" je pevačicu.

DUGO SAM VEROVALA U ZEKU I DEDA MRAZA Iva Štrljić otkrila po čemu pamti Uskrs

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pobesneli Laloš

22.04.2022 21:55

Seljoberski je praviti tortu u obliku katedrale. Interesuje me samo ko je pojeo krst?