CECA U SVOM ZAVIČAJU Ovde je pevačica živela pre nego što se udala za Arkana, evo kako izgleda njena kuća u Žitorađi (FOTO)
Ataimages

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović ranije je posetila svoje rodno mesto, a vreme iskoristila da više bude u društvu porodice, dok je sa obožavateljima podelila fotografije i snimke sa lica mesta.

Ceca Ražnatović je pratiocima pokazala kako kuća njenih roditelja izgleda spolja, a o ovom njenom potezu se i te kako priča na društvenim mrežama.

CECA U SVOM ZAVIČAJU Ovde je pevačica živela pre nego što se udala za Arkana, evo kako izgleda njena kuća u Žitorađi (FOTO)

ATA Images

 

- Zavičaj... - napisala je kratko muzička zvezda u opisu jedne od objava, kojom je iznenadila mnoge.

Pevačica je i prošetala okolnim ulicama.

Pročitajte još: Irfan Mensur je završio u BOLNICI sa kolegom POPULARNIM glumcem: "Kad je odlazio ostavio mi je POKLON koji je danas moja AMAJLIJA"

Podsetimo, Svetlana Ceca Ražnatović rođena je u Žitorađi u blizini Prokuplja, gde je i odrasla sa svojom sestrom Lidijom i roditeljima, ocem Slobodanom i majkom Mirom.

U centru varoši nalazi se velika kuća sa ogradom, dodatno osigurana video nadzorom, za koju su meštani rekli da pripada porodici Veličković, ali da tu živi samo Slobodan, dok je Mirjana uglavnom u drugoj kući, gde radi iako je učiteljica u penziji.

Kuća u kojoj boravi Cecina majka nalazi se u blizini pijace, odmah pored pruge. Kuća je ograđena visokim zidom i metalnom kapijom, jedna strana fasade je završena, a primetno je da se dvorište ne održava uredno.

BILE SU ZVEZDE NOĆI MNOGIH POLITIČARA Jovana Jeremić iznela informaciju da su skočile cene elitnih prostitutki

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading