MENE MUŠKARCI NISU GLEDALI NA TAJ NAČIN Marija Mikić progovorila o elitnoj prostituciji i otkrila da li nešto zna o tome (VIDEO)
Vladimir Marković

Pop pevačica Marija Mikić (29) ovog proleća uživa u uspehu svoje pesme „Ljubav me inspiriše“, ali i u održavanju trudnoće. Otkazala je sve nastupe, ali se rado odaziva pozivima za medijska gostovanja, pa je nasmejana i dobro raspoložena došla u kafe „Hugo“ na snimanje emisije „Milizam“.

Marija je sa Milijem Čolićem razgovarala o svojoj pevačkoj i blogerskoj karijeri, ali se osvrnula i na trenutno aktuelnu temu elitne prostitucije, kao i na devojke sa javne scene koje su privođene ili hapšene.

Vladimir Marković

 

- Da li ti znaš neku od njih, da li postoji to uopšte? - pitao je Mili.

- To postoji oduvek, da se razumemo. Moj je možda problem, a možda i prednost to što nisam mnogo infiltrirana u estradu, iskreno. Osim toga da sam dobra sa nekim ljudima i da im želim uvek svu sreću i da idemo na promocije i da ih podržavam, ja ne znam da li sam sa nekim u životu popila kafu, osim sa Vuskom i Markom Konom, sa Anđelinom - rekla je Marija i dodala:

Pročitajte još: Ovo je majka LEPE BRENE: Umrla je pre šest godina, a pevačica je danas objavila EMOTIVNE fotografije i sve nas rasplakala!

- Od tih priča, ja mogu da kažem šta je rekla-kazala, od nekog ko nekog poznaje. Ja nikada nisam ni planirala da se upuštam u to, ni da pitam - dodala je ona.

MENE MUŠKARCI NISU GLEDALI NA TAJ NAČIN Marija Mikić progovorila o elitnoj prostituciji i otkrila da li nešto zna o tome (VIDEO)

 

Na pitanje da li je na početku njene karije bilo takvih stvari, pevačica je odgovorila:

- Nikad, nikad. Prvo što sam bila bucka jako i mislim da mene muškarci uopšte nisu gledali na taj način pevačice, iskreno - kroz osmeh je odgovorila Marija Mikić.

SAMO DA BI SE POMIRILI ONA JE SLUPALA NOVI AUTO Stoja priredila bizarnu scenu mužu kad ju je ostavio

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading