TAKVO PONAŠANJE JE ZA MENE IBARSKA MAGISTRALA! Angelina surovo o ovim koleginicama, nije birala reči! (VIDEO)
Foto: Vladimir Marković

Anđela Vujović (24) u svetu savremenog srpskog šou-biznisa poznata je kratko i jasno kao Angelina. Iako je na početku karijere, koja traje svega četiri godine, mlada pop pevačica uspela je da stekne ozbiljan broj fanova i poklonika originalnog muzičkog žanra koji sama stvara i izvodi.

Svoju profesionalnost kantautorka je pokazala kada je na snimanje emisije „Milizam“ u kafe „Hugo“ došla tip-top sređena, i to sat vremena ranije strpljivo čekajući da počne snimanje. Tokom razgovora s Milijem Čolićem Angelina je govorila o sebi, svojoj karijeri, ali se posebno osvrnula na aktuelne estradne trendove, pa se prisetila svojih početaka.

- U osnovnoj školi sam počela da se bavim muzikom. Upisala sam nižu muzičku školu, gde sam svirala gitaru koja je bila veće od mene. U srednjoj školi sam pohađala džez akademijicu kod Madam Pijano. Nakon časova pevanja kod Marije Mihajlović počela sam samostalno da nastupam - kaže mlada pop pevačica, i dodaje:

- Danas izvodim moderni pop. Ipak, kada sam počela da pevam bila je varijanta ako hoćeš da radiš moraš da uzvodiš narodnjake. Pevala sam tada sve, pa čak i „Belu ciganku“ od Stoje. Sastavila sam sama bend za samo mesec dana i na silu sam učila narodnjake.

TAKVO PONAŠANJE JE ZA MENE IBARSKA MAGISTRALA! Angelina surovo o ovim koleginicama, nije birala reči! (VIDEO)

Foto: Vladimir Marković

 

Angelina priznaje da se brzo zasitila ovakvih svirki i počela je da radi akustične nastupe i ono što najviše voli, pa se dotakla činjenice da ona nikada nije bila izvođač za velika veselja.

- Nikada nisam bila bakšiš pevačica, da mi neko prilazi i kiti me novcem. Ne mislim da je to sramota, možda bih malo volela da jesam takva - kaže kroz smeh ona, i dodaje:

Preporučujemo: Odvratni NADIMCI: Otkriveno kako su se princeza DAJANA i KAMILA međusobno VREĐALE!

- Bilo bi mi jako neprijatno da mi stavljaju fišek od novčanice u grudi ili da mi lepe pare na čelo. Videla sam ja takve snimke, ali meni je to ružno i fuj, podseća me na striptiz klub. Nije to do tih devojaka koje pevaju, već do onih koji ih slušaju. Iskreno, takvo ponašanje je za mene Ibarska magistrala i ne pronalazim se u tome - iskrena je mlada pop pevačica.

angelina

Foto: Vladimir Marković

 

Na konstataciju voditelja da je mlada i lepa, Angelina je zaključila da lepota nije presudna u poslu kojim se bavi i naglasila da na sebi nije ništa menjala i radila.

- Ne mislim da je fizički izgled presudan za ovaj posao, ali mi je drago kada mi kažu da imam nešto posebno i specifično. Jako volim ovaj moj nos, ali na sebi nisam i ne bih ništa menjala. Svako od nas treba da izvuče maksimum iz onoga što mu je Bog dao - poentirala je Anđela.

Celu emisiju „Milizam“ pogledajte na našem Jutjub kanalu.

TAKVO PONAŠANJE JE ZA MENE IBARSKA MAGISTRALA! Angelina surovo o ovim koleginicama, nije birala reči! (VIDEO)

Foto: Vladimir Marković

 

Nisam digla ruke od Evrovizije

Angelina se osvrnula i na svoj nastup na festivalu Izbor pesme za Evroviziju ’22, i naglasila da uprkos tremi koju je imala nije digla ruke od ovog evropskog festivala.

- Imala sam veliku tremu i doživela sam ozbiljan kiks. Razočarala sam publiku, ali mi je drago što mi se ovo desilo. Nisam digla ruke od Evrovizije. Veliki sam inadžija, ali mislim da se neću prijaviti već sledeće godine - kaže mlada pevačica, koja ovog proleća ima veliki hit „Origami“.

Fanovima dajem savete

Pošto je sebe definisala i kao digitalnu zvezdu, Angelina je ispričala kako na društvenim mrežama komunicira s obožavaocima i otkrila šta traže od nje.

- Fanovi mi često pišu, taguju me na pesmama koje slušaju i snimaju. Često mi postavljaju pitanja o ljubavi, pa im ja dajem i savete - objasnila je.

PRVO OGLAŠAVANJE DAJANE TRIPUNOVIĆ! Evo šta je poručila nakon hapšenja zbog elitne prostitucije!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading