Ceca, Anastasija, Nemanja
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Anastasija Ražnatović već mesec dana je u vezi je sa fudbalerom Sevilje Nemanjom Gudeljem, kog navodno planira da upozna s celom porodicom Ražnatović na Uskrs.

Naime otkako su uplovili u emotivnu vezu, Nemanja i Anastasija nisu krili da su zajedno, ali su pustili da se za sve spontano sazna, o čemu najviše svedoče društvene mreže i snimci koje dele na društvenim mrežama.

CECIN ZET STIŽE U LJUTICE BOGDANA? Ražnatovićeva što pre želi da upozna Anastasijinog dečka, a evo i šta je čula o njemu

Alo/ilustracija

 

Kako Gudelj već ima previše obaveza zbog posla, Anastasija i on su se navodno dogovorili da je praznik idealna prilika da naprave pauzu i vreme provedu sa Cecom, bratom Veljkom i ostatkom njene porodice.

Anastasija i Nemanja se ne odvajaju otkako su se upoznali, a za njihovu vezu su znali samo porodica i najbliži prijatelji. Svi u njegovoj porodici su se obradovali kad su čuli da je s Cecinom ćerkom, već su je upoznali, bila je kod njega nekoliko puta, ali on zbog fudbala nije mogao da ode kod njenih. Pričali su pre nekoliko dana da bi se organizovali oko toga šta će za praznike, pa je i on rekao da je isto razmišljao kao Anastasija i da je najpametnije da za Vaskrs svi budu zajedno - priča izvor i otkriva da se Ceca raduje upoznavaju s obzirom na to da sportista prilikom posete Beograda nije imao vremena da ode u vilu u Ljutice Bogdana:

CECIN ZET STIŽE U LJUTICE BOGDANA? Ražnatovićeva što pre želi da upozna Anastasijinog dečka, a evo i šta je čula o njemu

Foto: Alo/ilustracija

 

- Ceca dosad nije imala prilike da upozna Gudelju. Nemanja je bio dva puta u Srbiji zbog Anastasije u prethodnih nekoliko nedelja, ali nije imao vremena da poseti Ražnatoviće. Kako su razdvojeni zbog njegovog angažmana u Sevilji, žele da svaki sat zajedničkog vremena iskoriste da budu sami. Ceca bi volela da što pre upozna Nemanju, čula je sve najbolje o njemu jer joj se Anastasija uvek poverava, pa je pitala i šta misli o tome da se za praznik svi okupe - ističe izvor.

- Iako im je veza na početku, imaju brojne planove za naredni period. U planu je zajedničko putovanje, a Anastasija se s njegovom sestrom Vanjom non-stop čuje, super se slažu. Anastasija je trenutno kod Nemanje u Španiji, tako da svaki trenutak koriste da uživaju nasamo i s prijateljima, pa svakodnevno obilaze restorane i razna VIP mesta - priča izvor.

LUKASOV SIN ZAPEVAO PRED PUNOM ARENOM Spaktakl za pamćenje, Lazar pustio glas i oduvao, publika u delirijumu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Istina

15.04.2022 11:33

Facebook ljubav ili kako nas narod kaže ljubav iz interesa.