Anastasija Ražnatović
Privatna arhiva

Da proleće i lepo vreme sa sobom nose i promene, dokazuje i Anastasija Ražnatović (23), koja je dva meseca nakon raskida petogodišnje veze sa Đorđem Kuljićem otpočela vezu sa Nemanjom Gudeljom (30), srpskim reprezentativcem i fudbalerom Sevilje.

TAŠA SE ZBOG DEČKA SELI U SEVILJU Anastasija u Španiji upoznala porodicu svog dečka, a ovo su neki od detalja koje javnost nije znala

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Kako Alo! saznaje od izvora bliskog muzičko-sportskom paru, ova veza traje oko mesec dana, a Anastasija i Nemanja su zaljubljeni do ušiju. Pevačica ovih dana boravi kod svog novog dečka u Sevilji, odakle objavljuje diskretne storije na svom Instagramu.

- Ovo između Anastasije i Nemanje je ljubav na prvi pogled. Iako se stvari odvijaju brzo, sve upućuje na ozbiljnu vezu - počinje izvor, i otkriva još interesantnih detalja.

TAŠA SE ZBOG DEČKA SELI U SEVILJU Anastasija u Španiji upoznala porodicu svog dečka, a ovo su neki od detalja koje javnost nije znala

Foto: PrntScrn

 

- Tasa je ovih dana kod Nemanje u Sevilji, gde provodi vreme s njim i njegovom sestrom Vanjom. Već je upoznala celu porodicu Gudelj, i svi su oduševljeni njom i činjenicom da je u ljubavi s Nemanjom. Ceca još nije upoznala buduće prijatelje i novog dečka svoje mezimice, ali je srećna jer je Tasa srećna i zadovoljna, pa ju je podržala da otputuje u Španiju, iako je veza još uvek na samom početku - dodao je izvor.

Kako su i fudbaler i pevačica veoma uspešni u poslovima kojima se bave, nameće se logično pitanje kako planiraju da održavaju vezu. Izvor navodi da je Nemanja dao konkretan predlog na koji će Ražnatovićeva najverovatnije pristati.

TAŠA SE ZBOG DEČKA SELI U SEVILJU Anastasija u Španiji upoznala porodicu svog dečka, a ovo su neki od detalja koje javnost nije znala

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

- S obzirom na to da su se jako dopali jedno drugom, da su im se energije poklopile i da uživaju u trenucima koje provode zajedno, te da im se ne razdvaja, fudbaler je predložio Anastasiji da se preseli kod njega u Sevilju. Ona je spremna na ovakav korak, posebno što ima podršku majke, a svoju karijeru lako će moći da organizuje i iz Španije. Tasa ima tim ljudi koji joj zakazuje nastupe, a ona će na njih odlaziti iz Španije. Naravno da to ne znači da neće dolaziti u Srbiju, ali u narednom periodu sigurno će više vremena provoditi u Sevilji zato što je fudbalska sezona u jeku - završio je izvor za Alo!.

Gudelj slab na poznate dame

Nemanja Gudelj očigledno spada u red onih fudbalera koje vole mlade i lepe pevačice. Pre veze s Anastasijom fudbaler je dovođen u vezu sa Sanjom Vučić, jednom od tri članice grupe „Harikejn“.

Sanja dugo nije želela javnosti da otkrije ko je njen dečko, a onda je pre nekoliko meseci potvrdila da je reč o poznatom fudbalskom reprezentativcu Srbije. Vučićeva je tada s njim slavila njegov rođendan i odlazak na Svetsko prvenstvo, pa mu je i poželela sve najbolje:

„Srećan rođendan, rođeni“, napisala je ona tada na fotografiji koju je objavila, a na kojoj je u zagrljaju tadašnjeg dečka.

NE PLANIRAM DA SE VRATIM NA POSAO Marijana Mićić iskreno o trudnoći i ćerki, priznala kako se njen muž snašao u ulozi oca

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading