NIKADA NIJE ODUSTALA OD OBRAZOVANJA Da li znate koliko fakulteta ima Neda Ukraden?
Printscreen/EON

Većina naših pevačica ne može baš da se pohvali visokim obrazovanjem, jer su rano počele da nastupaju. Ipak, postoje pevačice koje su među najobrazovanijim na estradi.

Ova pevačica je rano počela profesionalno da se bavi muzikom, sa 17 godina snimila je prve pesme i postala slavna u celoj bivšoj Jugoslaviji. Iako je imala blistavu karijeru, nije odustajala od obrazovanja. Najpre je upisala jedan fakultet, koji je u roku završila i bila jedan od najboljih studenata, a onda je usledio i drugi.

Neda Ukraden je najobrazovanija među estradnim pevačicama, a ona ima čak dve diplime.

Neda je zavšila Pravni fakultet, kao i studije engleskog jezika na Filološkom fakultetu.

NIKADA NIJE ODUSTALA OD OBRAZOVANJA Da li znate koliko fakulteta ima Neda Ukraden?

Youtube Printscreen

 

Poznata je i kao pevačica koja mnogo vodi računa o svom zdravlju, ali i fizčkom izgledu, pa što je starija izgleda sve bolje. Kako je i sama otkrila pije mnogo tečnosti, zdravo se hrani, trenira tenis, plivanje, redovno odlazi u teretanu i sa ponosom, u osmoj deceniji života, može da se slika u kupaćem kostimu.

Preporučujemo: Skoplje, Beograd, Beč i dalje na zapad: Pevač popularnog hita "Južna pruga" danas je DOKTOR PRIRODNE MEDICINE, a evo kako izgleda

Podsetimo, popularna pevačica je u jednoj emisiji priznala grešku koju je učinila tokom života, jer je na vrhuncu svoje slave mnogo ulagala u nekretnine, što je kasnije propalo.

NIKADA NIJE ODUSTALA OD OBRAZOVANJA Da li znate koliko fakulteta ima Neda Ukraden?

E stock

 

- Ja kao jedna od najuspešnijih i najbogatijih pevača bivše Jugoslavije. Bila sam vredna i mnogo popularna. Zarađivalo se i od ploča i od koncerata i uložim u nekretnine. Uložila sam u tri stana u Sarajevu, četiri poslovna prostora, kuća u Imotskom, kuća na moru... Ostala je samo kuća na moru i umalo ni ona ne ode. Ovo sve ostalo opljačkano, uništeno i devastirano. Što znači use i gledaj u budućnost i da uživaš u svakom danu. Sve što misliš da si se ušuškao i osigurao, puj pike ne važi. Naravoučenije, bilo, desilo se, ništa nisam mogla da promenim - pričala je Neda Ukraden.

VODITELJKA POBEGLA IZ SRBIJE U STRAHU OD HAPŠENJA? Dobro unovčila svoje telo, imala visoku tarifu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Miki

14.04.2022 02:04

Najveća njena diploma je obilježavanja oluje u Karlovcu