VODITELJKA POBEGLA IZ SRBIJE U STRAHU OD HAPŠENJA? Dobro unovčila svoje telo, imala visoku tarifu
Shutterstock

TV voditeljka čije se fotografije navodno nalaze u jednom od kataloga estradnih prostitutki pobegla je iz zemlje u paničnom strahu od hapšenja.

Ona se navodno trenutno nalazi u jednoj evropskoj zemlji, u koju je otišla na dan velike policijske akcije u kojoj je uhapšeno nekoliko makroa i prostitutki, a one će navodno zbog bavljenja najstarijim zanatom platiti novčanu kaznu u iznosu od 50.000 do 100.000 dinara, koja će tek stići na njihovu adresu.

Čim je otišla u inostranstvo, voditeljka je navodno nestala sa svih svojih društvenih mreža, koje je ugasila, a i odmah je obrisala i sve provokativne fotografije sa sajtova na kojima se reklamirala, tvrde upućeni.

Preporučujemo: Skoplje, Beograd, Beč i dalje na zapad: Pevač popularnog hita "Južna pruga" danas je DOKTOR PRIRODNE MEDICINE, a evo kako izgleda

VODITELJKA POBEGLA IZ SRBIJE U STRAHU OD HAPŠENJA? Dobro unovčila svoje telo, imala visoku tarifu

Shutterstock

 

- Zanosna crnka je baš unovčila svoje telo. Bila je jedna od skupljih devojaka u katalogu, imala je ekstratarifu. Od bavljenja prostitucijom zaradila je i za luksuzni stan i automobil. Ona je bila jedna od najtraženijih devojaka koje se bave tim poslom, jer su je makroi nudili kao devojku koja je najbolja u seksu, pa je samim tim imala i privilegiju da bira s kojim će od klijenata biti. Nju nije mogao da ima svako, već samo koga ona izabere. Svi muškarci koji su bili s njom kažu da jeste zaista vrhunska - priča izvor za pomenuti medij, pa nastavlja:

- Voditeljka je najpre radila za uhapšenog makroa Duška Banjca, Kajinog menadžera i kuma. Međutim, tikva između njih dvoje je pukla pre dve godine zbog 1.000 evra. Posle toga počela je da sarađuje i s bivšom ženom poznatog pevača koja je madam, i to jedna od glavnih. Kada je počela najnovija akcija hapšenja, brže-bolje je otišla u inostranstvo. Odmah je krenula da uklanja tragove. Kad je videla svoju fotografiju u jednom od kataloga koje je Kurir objavio, pretrnula je od straha, jer joj je jasno da je otkrivena i plaši se da će i njeno ime kad-tad osvanuti u medijima. Sada je još van zemlje, gde čeka razvoj situacije, za sada ne razmišlja o povratku u Srbiju.

VODITELJKA POBEGLA IZ SRBIJE U STRAHU OD HAPŠENJA? Dobro unovčila svoje telo, imala visoku tarifu

Alo

 

Podsetimo, iako je voditeljka navodno bila zvezda među prostitutkama koje je podvodio uhapšeni Banjac, do sukoba između njih dvoje došlo je 2020. godine, kada joj je u Nemačkoj navodno nestalo 1.000 evra. Tada je na aerodromu u Beogradu njena majka dočekala Duška s bejzbol palicom i tražila mu da vrati novac njenoj ćerki. Nakon tog incidenta njih dvoje su prekinuli svaku saradnju.

NAŠA PEVAČICA NE KRIJE DA SE BAVI PROSTITUCIJOM Sada njen bivši muž prodaje svoju intimu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading