OVOG POLITIČARA JE BRENA VOLELA PRE BOBE Nekada je bio narodni poslanik, a evo šta kaže za pevačicu
Miloš Nadaždin, Promo

Jedna od najvećih ljubavi na našim prostorima u svetu estrade su Lepa Brena i Boba, smatraju se jednim od najskladnijih brakova.

Malo je poznato, međutim, da je Lepa Brena i pre Bobe imala jednu veliku ljubav. Štaviše, u pitanju je muškarac kome je posvećen njen veliki hit “Miki moj”.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kako je svojevremeno pisano, pre nego što je upoznala Bobu Živojinovića, Lepa Brena je bila u ljubavi s Mirkom Krlićem, koji je neko vreme bio narodni poslanik i predsednik skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje.

Printscreen

 

Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Ali, sada je to već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji. O onome što priča zrenjaninska čaršija, da je trebala da se uda za mene i da je, tako reći, sve već bilo gotovo – mogu reći da je sve to mašta i nečije lepe želje… Ja mogu da izjavim da je, posle našeg zabavljanja, Brena za mene bila i ostala veliki prijatelj – ispričao je 1985. godine svoju emotivnu priču o Breni za “Yugopapir” i “Sabor”.

E stock

 


Pročitajte još: "SMRŠALA SAM, a onda mi se pojavio STOMAK": Britni Spirs je TRUDNA, svoj NAJVEĆI STRAH nijednoj ženi ne bi poželela

 

I pravo da vam kažem, nimalo se nisam iznenadio kada je nedavno objavljeno da se udaje. Jer, ja za tu njenu želju već odavno znam. Dok smo bili zajedno, često mi je govorila: ‘Mirko, najveća mi je želja da zasnujem svoju porodicu. Stalno me progoni misao da će slava jednoga dana proći, a ja ostati sama…’ Od tog straha nikako nije mogla da se oslobodi, pogotovo što je stalno bila odvojena od roditelja, koji žive u Brčkom – izjavio je on tada.

TUGA DO NEBA! Preminula poznata glumica u 46. godini života nakon borbe sa opakom bolešću!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading