BRENO, ŠTA TI SE DOGODILO? Isplivala fotka pevačice, svi u neverici zbog jedne stvari (FOTO)
TV Prva printsc

Pevačica Lepa Brena jedna je od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu.

Sada se na Instagramu pojavila Brenina slika iz ranijih dana, na kojoj je u društvu dve koleginice Nade Topčagić i večite rivalke, Vesne Zmijanac.

Međutim, svima je za oko zapao jedan detalj. Svi su zaboravili kratku epizodu iz Brenine karijere kada je imala tirkizno plavu boju kose.

U nastavku teksta pogledajte kako je izgledala, pa sami zaključite koja boja kose joj bolje stoje, plava ili trenutna boja kose.

 

 

Inače, čuvena pevačica Lepa Brena tokom svoje dugogodišnje karijere postigla je maltene sve o čemu jedna umetnica može da sanja. Pevala je pred milionima, snimala filmove, vlasnica je nekih od najpopularnijih i najlepših domaćih pesama, međutim jedan događaj ostao joj je u ne tako lepom sećanje.

Preporučujemo: Nećete verovati o kojoj našoj PEVAČICI je reč! Ovako je izgledala na početku karijere, a zatim je usledila ŠOK TRANSFORMACIJA!

Naime, popularna pevačica dva puta pokušala je da učestvuje na Evroviziji, no u tome nije uspela. Suze Lepe Brene nakon pomenutog neuspeha obišle su regiona, a povodom svega svojevremeno se oglasila i sama pevačica:

BRENO, ŠTA TI SE DOGODILO? Isplivala fotka pevačice, svi u neverici zbog jedne stvari (FOTO)

Miloš Nadaždin, Promo

 

- Verujem da je u to vreme, pesma 'Sitnije, Cile' bila preteča cele muzičke scene, to je bila pop muzika sa etno elementima. Meni je žao i dan danas što nije otišlo. Posle sam probala sa pesmom 'Miki, Mićo', ali kad sam videla koliko je bilo zakulisnih radnji, nisam želela u svemu tome da učestvujem. Sting je 20 godina kasnije počeo da pravi muziku sa etno elementima. Bila sam srećna zbog toga - objasnila je Brena u jednoj emisiji.

TRAŽI DA BUDE PLAĆEN Kris Rok progovorio prvi put nakon skandala, pa otkrio šta mu se promenilo posle šamara

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nes

11.04.2022 20:46

Izgledaš ne prirodno. Od babe nemožeš napraviti devojku.