PRVI PUT POKAZALA DEČKA! Srpska influenserka blista, krila je partnera kao zmija noge, a sada je sve oduševila objavom! (VIDEO)
Foto: Ataimages

Tamara Kalinić poznato je širom sveta, a javnosti je posle više od dve godine predstavila emotivnog partnera.

Naime, naša najpoznatija influenserka i devojka koja je očarala ceo svet, odnedavno živi u Milanu, a Tamara je u gradu u italijanskoj prestonici mode pronašla svoju ljubav.

Tamarin emotivni partner je Filipo Testa, jedan od najmoćnijih ljudi u svetu mode.

Objava njihove ljubavne priče došla je specijalnim povodom, a segmenti njihove ljubavne priče Tamara je predstavila na svom Instagramu. Za nekoliko dana naći će se u britanskom izdanju čuvenog magazina Vog.

- Došao je pravi momenat da sa vama predstavim nas! Vreme je relativan pojam, ali najviše volim naše vreme. 50 godina od audemars piguet Royal oak je prošlo, ali kultni sat izgleda impresivnije nego ikada. Pa da proslavimo! Izbor mog sata se menjao kroz različite trenutke naše veze, ali danas ja ga predstavljam vama sa Vog magazinom - stoji u izjavi Kalinićeve.

Podsetimo, ovo je prvi put da je Tamara u javnosti pričala o svom emotivnom partneru, jer od momenta kada je zakoračila u modnu industriju nikada nije govorila o svom ljubavnom životu.

NIKOLA I MILICA NAPUSTILI SRBIJU! Rađen i njegova devojka nakon skandala spakovali kofere, a jedan detalj je odao njihovu lokaciju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading