NIKOLA I MILICA NAPUSTILI SRBIJU! Rađen i njegova devojka nakon skandala spakovali kofere, a jedan detalj je odao njihovu lokaciju! (FOTO)
Alo/ilustracija

Vaterpolista Nikola Rađen i pevačica Milica Ristić su, ako je suditi po svojim mrežama, rešili svoje probleme.

Nakon što je u domaćim medijima kao bomba odjeknula vest da je Nikola Rađen navodno fizički zlostavljao svoju partnerku pevačicu Milicu Ristić, te da je ona završila u Urgentnom centru usled povreda, popularni par otišao je zajedno na putovanje.

Rađen je spakovao kofere i otputovao u Crnu Goru, a na Instagramu se videlo da je tamo i ona.

Pročitajte još: Nećete verovati o kojoj našoj PEVAČICI je reč! Ovako je izgledala na početku karijere, a zatim je usledila ŠOK TRANSFORMACIJA! 

Podsetimo, poznati par je nakon skandala izdao i zajedničko saopštenje za javnost u kom su objasnili da je sve ovo jako negativno uticalo na njih i njihove porodice i da su se pomirili.

- Pre svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naše, i živote naših porodica, posebno moje dve ćerke. Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo, ali do sukoba nije došlo i to želimo, ovim putem, da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati, i samo molimo predstavnike svih vrsta medija da poštuju našu, i privatnost naših porodica - poručili su Rađen i Milica.

IZNENADA PREMINUO POZNATI PEVAČ! Neutešna porodica se obratila javnosti!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading