OTKRIVENO KO JE NAPADAČ SNEŽANE DAKIĆ! Pojavili se kadrovi osumnjičenog, urbani beskućnik! (FOTO)
Printscreen

Domaću javnost pre nekoliko dana zatekla je informacija da je voditeljki Snežani Dakić razbijena glava kamenom.

Snežana je tada objasnila da ju je napao nepoznati čovek jer mu je smetao njen parfem. Sada je Dakićeva objasnila o čemu se radi na svom Instagram nalogu, a objavila je i fotografiju svog napadača, koje su zabeležile sigurnosne kamere.

 

- Pošto mi je malopre javljeno da se i dalje ulicama šeta čovek koji je očigledno mentalno poremećen koji mi je bez ikakvog povoda i razloga razbio automobil i glavu i pukom srećom me nije ubio na mestu, kaldrmom, ja ću objaviti njegovu fotografiju, skrinšot sigurnosne kamere, da znate ako ga vidite, ne upuštajte se u razgovor s njim, i ako čujete reč "razređivač", obavezno pobegnite - govori zabrinuto Dakićeva i nastavlja:

 

- Sigurno je poznat policiji "Stari grad", jer je najmanje tri objekta razbio staklo na butiku, knjižari, kozmetičkom salonu, tu po centru grada ordinira - upozorila je voditeljka i objavila fotku napadača.

Pročitajte još:Tamara Grujić se ne ODVAJA od ćerke: Uživa kao pravo SEOSKO DETE, a evo kako reaguje na ČESTA putovanja i nove ljude

 

- Napadač koji i dalje šeta gradom. Poziva se na smrad razređivača. Oko 40 godina, urbanog lika, duža kosica, vuče kolica za pijacu - upozorila je Dakićeva svoje pratioce.

REKAO MI JE DA SAM ZEZNUTA ŽENA! Vesna Vukelić Vendi otkriva detalje poznanstva sa Batom Živojinovićem!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading