DA LI PREPOZNAJETE PEVAČICU SA FOTOGRAFIJE! Zvali su je srpska Samanta Foks, bila je deo rijalitija, a proglašena je i misicom!
Printscreeen You Tube

Možete li da prepoznate devojku koja danas važi za jednog od najvećih skandal majstora?

Ona je poznata pevačica koja iza sebe ima nekoliko snimljenih albuma, a zbog svojih je oblina proglašena srpskom Samantom Foks. Publika ju je upoznala u emisiji Milovana Ilića Minimaksa, koji je bio oduševljen njenim izgledom. Reč je o Vesni Vukelić Vendi.

Milovan Ilić izjavio da će ona uvek pobeđivati svoje koleginice sa estrade svojim prsima. Godine 1992. je tako pobedila na takmičenju Mis Dekolte Jugoslavije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vendi (@vesnavukelic)

Pojavljivala se u domaćim filmovima, bila je i voditeljka, a danas je najpoznatija po svojim nastupima koje održava na vašarima širom Srbije i regiona.

Osim po pevačkim i glumačkim ostvarenjima, poznata je i po sukobima sa kolegama pa je mnogo veći broj onih kojima se zamerila od onih sa kojima je u dobrim odnosima. Bila je učesnica Farme, a vodila je i Parove. 2001. godine se udala za Branimira Banjca, bivšeg fudbalera OFK Beograda. Za razliku od nje, suprug ne voli da se eksponira u javnosti. Imaju ćerku Nikoletu.

NISAM ZALJUBLJENA, BOLJE MI JE OVAKO! Ana Kokić progovorila o svom emotivnom statusu i poručila da joj singl status odgovara

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading