NEĆE PEVATI U BEOGRADU! Ana Bekuta donela definitivnu odluku posle koje nema nazad, a ovo je razlog!
Ataimages

Ana Bekuta tiho i na svoj način pati zbog smrti partnera Milutina Mrkonjića, koji je u novembru prošle godine preminuo u 79. godini.

Naime, mesec dana nakon smrti političara pevačica je održala prvi nastup za doček Nove godine, ali uprkos velikom broju ponuda za poslovni angažman, donela je važnu odluku, a to je da u Beogradu neće održavati tezge dok se nekadašnjem funkcioneru SPS ne navrši godinu dana od smrti.

Ataimages

 

Na ovaj korak Bekuta se odlučila jer je u restorane i klubove u kojima je radila uglavnom išla s Mrkom. To je potvrdila i njena bliska prijateljica.

- Ana je najangažovanija naša pevačica, ali je mnoge tezge otkazala nakon Mrkine smrti. Pored toga, rešila je da ne peva u prestoničkim klubovima i restoranima do godinu dana jer joj to teško pada. Političar je s njom išao na svaki nastup, bukvalno se nisu razdvajali. Svaki lokal u njoj budi uspomene i to joj teško pada. Gde god da se okrene, Anu sve podseća na Mrku. Zato je i rešila da sebi ne otežava, već da sačeka godišnjicu i onda će pevati i u prestonici. Mislim da bi joj Mrka zamerio na ovoj odluci, ali je razumem - priča izvor blizak muzičkoj zvezdi.

Ataimages

 

Prema njenim rečima, estradna diva vratila se poslovnim obavezama, ali u tišini i te kako pati za Mrkonjićem.

- Sve je na njega seća. Redovno ide na groblje, sama jer joj tako najviše prija. Profesionalno odradi i "Zvezde Granda" i sve obaveze koje ima, ali joj Mrka mnogo nedostaje. Prijateljima priča kako joj je kuća prazna otkako je otišao na večni počinak, ali rado održava kontakte sa svim prijateljima s kojima su se družili i noći provodili u smehu i zabavi - završava ona.

Podsetimo, otkako nas je funkcioner napustio, Bekuta se nije oglašavala, niti javno pričala o gubitku. Ono što je poznato jeste da svaki svoj nastup uglavnom počinje čuvenim hitom iz filma "Toma". - Ja nemam više razloga da volim, ja nemam nikog da mi kaže kako da prebolim - zapeva uvek Bekuta. Jednom prilikom je nakon nastupa poručila publici: - Prebolećemo sigurno sve svoje strahove i rane.

ANASTASIJA MI ZADAJE MUKE! Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović iskreno o nesuglasicama sa svojom ćerkom!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zoka

01.04.2022 09:44

Ana ne glumataj...dobila si sta si htela i ti i tvoja porodica...pusti neka vreme tece bez lazni farsi...👎👎👎