SAD JE SVE OTKRIVENO! Melina Džinović otvoreno o odnosu sa decom!
Ataimages

Melina Džinović je na jednom događaju progovorila o njenom i Harisovom odnosu sa decom Đinom i Kanom, te je otkrila da su prezadovoljni njihovim odgojem, da imaju savršen odnos, kao da će im savete davati za par godina jer su sad u periodu kao svi tinejdžeri, i imaju samo svoje mišljenje.

- Prezadovoljni smo sa decom, ne znam gde da kucnem ali nemamo nikakvih problema, Kan nije hteo da slavi rođendan on je zatvoren i ja ga tu podržavam. Ja volim slavlja ali sva sreća pa mi Kan nije ekstravagantan kao Đina, podelili su se i ja sam kao majka prezadovoljna- otkrila je Melina kakav odnos ima sa decom, pa je onda dodala da im ipak ne deli savete u ovom uzrastu:

SAD JE SVE OTKRIVENO! Melina Džinović otvoreno o odnosu sa decom!

Foto: Printscreen/instagram

 

Pročitajte još:

Umesto SVADBE, usledila je KATASTROFA: Marija je kod VERENIKA u komjuteru videla FOLDER zbog kog je ODMAH OTKAZALA VENČANJE

Nije ovo period kada deca tog uzrasta traže savete, ja to tako nešto usput kažem, ali sačekaću godinu dve. Deca se roditeljima vrate oko 19., 20. godine, sad je taj period kada imaju svoje društvo mišljenja. Mi se ne svađamo, nemamo neslaganja, ako žele da ostanu duže napolju Haris im to sve odobri jer su dobri, ako bude razloga za nešto, braniće im, pa se osvrnula na to što joj se dopada što deca nisu ni blizu njihovih profesija.

SAD JE SVE OTKRIVENO! Melina Džinović otvoreno o odnosu sa decom!

Ataimages

 

- Jako sam srećna što nam deca nisu ni blizu naše profesije, on je u sportu, ona razmišlja o fakultetu, radi neke kampanje, vidim da je sretna iako se meni to nije dopalo, jako je vredna po tom pitanju, podržavam je - zaključila je Melina.

ERA JE ZA LEGALIZACIJU PROSTITUCIJE! Šok intervju pevača: Naše Beograđanke su radile preko, a kad se vrate u Srbiju sve su dame!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading