ŠOKIRAJU ME STVARI KOJE HANA KRIJE OD MENE! Nataša Bekvalac za Alo! progovorila o detinjstvu, strogim roditeljima, ali i o odnosu s decom
Alo

Nataša Bekvalac oduvek je intrigirala javnost svojim nesvakidašnjim izjavama i turbulentnim ljubavnim odnosima, a sada je za Alo! progovorila o detinjstvu, propalim brakovima, kao i o odnosu sa starijom ćerkom Hanom. Pevačica je istakla da nije strog roditelj, i priznala da je petnaestogodišnju ćerku u nekoliko navrata uhvatila u laži.

Instagram

 

 

- Ne smatram da sam stroga, zaista tražim minimum od svoje dece. Moji roditelji su mi dosta toga branili u detinjstvu, kada su ostala deca kretala napolje, ja sam tada morala da idem kući. Možda sam zbog toga napravila grešku s Hanom, iz želje da ne budem roditelj koji strogo postavlja granice dala sam joj više slobode. Verujem da je dovoljno pametna da zna to da ceni, a ne da zloupotrebljava - rekla je pevačica, i priznala da roditelji nikada ne mogu imati totalni uvid u život svoje dece.

Alo

 

 

- Roditelj nikada ne može znati koliko mu se dete poverava. Na primer, ja sam uverena da meni moja ćerka baš sve kaže, a onda saznam nešto što je sakrila od mene i šokiram se. Na društvenim mrežama je decu nemoguće kontrolisati, oni imaju toliko profila, da im je teško ući u trag. Znam za jedan Hanin Instagram nalog, onaj zvanični, a onda otkrijem da ima još neki. Pokušavam da budem širokih shvatanja i borim se s tim svakodnevno, ali sigurno mi nešto promakne. Telefoni i društvene mreže napravile su džumbus jer je klincima sve dostupno. Ipak, trudim se da razumem Hanu, jer ni ja nikada nisam porasla - rekla je iskreno Nata, pa se prisetila svojih školskih dana.

Printscreen

 

 

-  Osnovna škola mi je ostala u groznom sećanju. Uvek su pričali da je školsko doba najlepše, a sada, iz ugla žene koja ima 42 godine, mogu da kažem da je meni škola bila jako veliki stres. Znala sam da ću biti pevačica i da mi ništa vezano za školovanje neće doprineti zanimanju. Doduše, tu sam se grdno prevarila jer je obrazovanje doprinelo tome da danas budem pevačica kakva jesam. Što se tiče škole, Hana je pokupila na mene. Mada, i na tatu - kroz smeh je rekla pevačica, i istakla da se ne kaje zbog tri razvoda koja ima iza sebe.

- U životu sam prošla kroz skoro sve teške životne situacije. Razvod je jako stresna stvar, ali niko se još nije razveo jer mu je prelepo. Ukoliko ste zdravorazumna osoba, onda imate na umu da se razvodite da bi vam bilo bolje i onda je to jedan od načina na koji ćete lakše pregurati stres koji izaziva raspad porodice - zaključila je pevačica.

 Prostitutke nisu belo roblje

Nataša se osvrnula i na trenutnu aferu raskrinkavanja elitne prostitucije i iznela svoj stav o toj delikatnoj temi.

- Ne poznajem nijednu koleginicu za koju znam da zvanično to radi. Možda ću zbog ove svoje izjave biti razapeta, ali to nije belo roblje. Te žene nisu prisiljene, one rade ono što žele i ono što vole. Mislim da prostitucija treba da se legalizuje, pa da svi imaju korist od toga - rekla je pevačica.

Spremam novi album

Nakon singla „Tajne“ koji je osvojio srca publike, Nataša je otkrila da radi na novom albumu.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Pročitajte još: Ovo su SLAVNE ličnosti kojima se žene NAJVIŠE DIVE: Neke su POTPUNO iznenađenje, a oni su dobili TUCE GLASOVA

- Spremam novi album. Radim muziku koju volim i u kojoj uživam, smatram da nakon 22 godine karijere mogu sebi da priuštim taj luksuz. Oduševljena sam što vidim da klinci razumeju takvu muziku. Najviše bih volela da organizujem koncert 14. februara sledeće godine - rekla je Nata.

SAD JE SVE OTKRIVENO! Melina Džinović otvoreno o odnosu sa decom!

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading