OD PREVIŠE BOTOKSA U ČELU, PALI SU JOJ KAPCI I OBRVE! Pevačicu zovu 'hrvatska barbika', a ovo e mišljenje estetskog hirurga o njenom izgledu!
Printscreen/instagram

Hrvatska pevačica Maja Šuput poslednjih nedelja je i u ulozi voditeljke u šou programu "Ples sa zvezdama", a njen fizički izgled ne prestaje da se komentariše na društvenim mrežama.

Često je bila na meti kritika zbog brojnih plastičnih operacija kojima se podvrgla, a povela se i diskusija o njenom licu u poslednjoj epizodi, jer je izgledalo zategnutije nego ikada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Hirurzi kažu da Maja, koju zovu "hrvatska barbika", godinama ide na hijaluronske filere i botoks, ali i da je preterala.

- Definitivno je preterala sa svim. I botoksom i filerima. Od previše botoksa u čelu pali su joj kapci i obrve. Stavila je i previše hijaluronskih filera u obraze. Neprirodno izgleda, još malo pa će izgledati kao žena mačka - izjavio je estetski hirurg.

Maja je pre tri godine, po povratku s medenog meseca koji je provela na Maldivima, šokirala fanove kada joj je na fotografijama falio komad nosa.

OD PREVIŠE BOTOKSA U ČELU, PALI SU JOJ KAPCI I OBRVE! Pevačicu zovu 'hrvatska barbika', a ovo e mišljenje estetskog hirurga o njenom izgledu!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ne mogu biti precizan da li je ovo na fotografijama loš Fotošop ili relativno sveže operisan nos - rekao je tada hirurg i objasnio da je siguran da je popunjavala jagodice i usne te peglala bore oko očiju botoksom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 - Obrazi su problem. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu - dodaje on.

Maja Šuput je pre 13 godina ugradila silikone u grudi, jer je bila nezadovoljna veličinom, o čemu je i sama otvoreno govorila.

Pročitajte još: DIVA DŽENIFER LOPEZ važi za jednu STROGU MAMU: Ovo su PRAVILA koja njena deca moraju da POŠTUJU

- Bila sam ravna kao daska, kao dečko. Sad imam krasnu dvojku. Želela sam da haljinu mogu staviti 'na nešto', gornji deo kupaćeg... Nosila sam dva grudnjaka - priznala je tada.

VERUJU U SVE ŠTO RADE! Vojaž i Nući o prijateljstvu i poslu, a ovo zameraju jedan drugome!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading