VERUJU U SVE ŠTO RADE! Vojaž i Nući o prijateljstvu i poslu, a ovo zameraju jedan drugome!
Alo

Uzori mladima, muzičari Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić poznatiji kao Nući, deo su generacije koja se pomno bavi pregledima na Jutjubu, a u tom maniru su prokomentarisali i postupak glumca Vil Smita na dodeli Oskara, gde je glumac udario šamar komičaru Krisu Roku zbog šale koju je Kris rekao na račun njegove žene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

- Da li je izrežirano ili nije, neko je mnogo para zaradio na tom šamaru. On je pre neki dan kada sam gledao imao više od 60 miliona pregleda - zaključuje Vojaž.

- Meni je to gotivno, to je Amerika, to je šoubiz - dodaje Nući.

Mladu zvezdu Vojaža gledaćemo uskoro u seriji “U klinču”, što mu je prvi glumački angažman. Kako kaže, na neki način će se kroz tu seriju vratiti boksu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Pročitajte još: DIVA DŽENIFER LOPEZ važi za jednu STROGU MAMU: Ovo su PRAVILA koja njena deca moraju da POŠTUJU

- Ja tu igram jednog mladog boksera koji ima neke ambicije pored sporta, ali više ćete videti u seriji koja izlazi u septembru. Što se tiče glume, tu sam se dvoumio dosta. Imao sam momenata “dal ću ja to moći” jer kao gluma i muzika nije baš isto. Međutim, imao sam stvarno profesionalnu ekipu koja mi je zaista dosta pomogla i koja me je naučila da shvatim kako se zapravo igra uloga i kako se tumači lik. Mislim da smo svi zajedno uradili jedan jako dobar posao - zaključuje Vojaž, te otkriva da mu je najveća podrška njegova majka.

Na pitanje šta zameraju jedan drugom, Veruović kaže.

- Imamo jedan potpuno iskren odnos jedan prema drugom i razumemo se. Mi smo mnogo dobri prijatelji bili još pre nego što smo postali ovo što smo postali - ističe Mihajlo.

- Nekako smo ponikli iz iste ekipe i istog sna tako da nema prostora za nekom sujetom ili nešto slično - dodaje Panić.

- Samouveren sam. Čovek koji ne ume da se nada doslovno nema razloga da bilo šta radi. Neću ja da igram utakmicu ako pre utakmice kažem da ću izgubiti, nema razloga - dodaje Vojaž.

NE UME DA SE JAVI, SAMO PROJURI! Komšije Teodore Džehverović ogorčene na njeno ponašanje, evo detalja koje javnost ne vidi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading