ILDA I SANELA NA IVICI SUZA Goca Šaulić otkrila gde će biti postavljen spomenik posvećen Šabanu!
Alo

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić već više od tri godine nije sa nama ali publika ga ne zaboravlja kao ni njegov rodni grad Šabac koji će ovom umetniku podići spomenik čije će otkrivanje biti 6. septembra na Šabanov rođendan.

Ovu informaciju otkrio je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić na konferenciji koja je u Gradskoj kući organizovana a na kojoj su prisustvovali i Gordana, Ilda i Sanela Šaulić, šabanov kum, biznismen Milenko Kostić, kao i akademski vajari Zoran Ivanović i Bogdan Dobrota koji će biti zaduženi za izradu spomenika.

- Veliku zahvalnost za realizaciju ove ideje dugujemo gradonačelniku i novoj vlasti kao i našem kumu Milenku Kostiću i “Auto Čačku” koji su pomogli u svim segmentima. Spomenik će biti na mestu gde je nekada bila autobuska stanica, odakle je Šaban sa namerom pošao u veliki grad i osvojio svet - rekla je Gordana, a njene reči su izazvale suze kod Sanele i Ilde.

Alo

 

- Ponosna sam što će moj otac dobiti priznanje kakvo zaslužuje, i to od grada čije je ime proslavio. Znam da bi i on danas bio srećan - rekla je Ilda dok je gradonačelnik najavio još jedan veliki projekat.

- U planu su i Šabanovi dani, koji će biti kulturna manifestacija kojom će se negovati uspomena na delo koje je ovaj veliki umetnik ostavio, ali i dati prilika nekim mladim pevačima da pokažu svoj talenat - rekao je Pajić.
 

NIJE KAO NA POČETKU Nikolina otkrila detalje iz braka sa Kaporom, a ova stvar joj je uvek na prvom mestu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading