TU JE I PORODICA PEVAČA! Konferencija povodom početka izgradnje spomenika Šabanu Šauliću, a evo i na kojoj lokaciji će se nalaziti! (VIDEO)
Alo

Trenutno se u Gradskoj kući u Šapcu održava pres konferencija povodom početka izgradnje spomenika Šabanu Šauliću u ovom gradu.

Legendarni pevač ostavio je veliki muzički trag, a u znak sećanja na Šabana, grad Šabac u njegovu čast počeće sa izgradnjom spomenika.

Naime, na konferenciji će govoriti i izjave davati Gordana Šaulić, Ilda Šaulić, gradonačelnik dr Aleksandar Pajić kao i autor spomenika Zoran Ivanović. 

Podsetimo, Šaban Šaulić, kralj narodne muzike, tragično je nastradao 17. februara 2019. godine u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Tri godine nakon saobraćajne nesreće, u kojoj su stradali Šaban Šaulić i Mirsad Kerić, a Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede, održano je suđenje Turčinu Alsinu Leventu u Giterslohu. Alsin koji je izazvao udes, osuđen je na tri godine i tri meseca zatvora.

STOMAKA NIGDE! Sofija Milošević šokirala fotografijom dva dana nakon porođaja, manekenka pozirala u ogledalu i napravila haos na mrežama!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading