DUŠA ME BOLI, SRCE ĆE MI PUĆI! Šaban dobija spomenik u rodnom gradu, a sada se oglasio i njegov brat Hasan Dudić i otkrio nepoznate detalje
TV Pink/Printscreen

Šaban Šaulić, kralj narodne muzike, tragično je nastradao 17. februara 2019. godine u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

Legendarni pevač ostavio je veliki muzički trag, a u znak sećanja na Šabana, grad Šabac u njegovu čast počeće sa izgradnjom spomenika. Tim povodom oglasio se Šaulićev brat Hasan Dudić, koji je među prvima podneo inicijativu za spomenik.

- Ja sam među prvima podneo inicijativu da on dobije spomenik, i to je nešto najmanje što on zaslužuje.Takođe, zalažem se da dobije i ulicu u Beogradu - rekao je Hasan i istakao da će teško podneti trenutak kada bude spomenik završen i kada vidi bistu.

DUŠA ME BOLI, SRCE ĆE MI PUĆI! Šaban dobija spomenik u rodnom gradu, a sada se oglasio i njegov brat Hasan Dudić i otkrio nepoznate detalje

Alo/Rajko Ristić

 

- Teško će mi biti kada budem video spomenik, ne znam kako ću to podneti, evo i sad mi se stvara knedla u grlu. Duša me boli, srce će mi pući. A sa druge strane mi je drago, što će uz pesme, ali i taj spomenik živeti večno i nikada neće biti zaboravljen. Te pesme njegove i danas se pevaju sa istim žarom, mnogo je toga ostavio iza sebe - priča Hasan i dodaje:

- Svaki put kad odem u Šabac sve me podseća na njega, pa mi smo tu živeli, ali smo više bili u Beogradu. On je isto voleo da odlazi tamo, kao i svako, vuče ga rodni kraj, ali poslednjih godina se mnogo toga tu poremetilo i nije bilo to to.

Podsetimo, tri godine nakon saobraćajne nesreće, u kojoj su stradali Šaban Šaulić i Mirsad Kerić, a Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede, održano je suđenje Turčinu Alsinu Leventu u Giterslohu. Alsin koji je izazvao udes, osuđen je na tri godine i tri meseca zatvora.

BEBA I JA SMO DOBRO! Prvo oglašavanje Sofije Milošević nakon porođaja, otkrila sve detalje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading