ISPOVEST OGNJENA AMIDŽIĆA! Voditelj po prvi put iskreno o svojoj porodici i svom detinjstvu u malom gradu!
E-stock

Malo ko u Srbiji može da se pohvali toliko lepim detinjstvom kao što je bilo detinjstvo Ognjena Amidžića. Tu je privilegovan. Pa ipak, ono je bilo presečeno jednom velikom tragedijom. Bez obzira na to, nekako je izgurao i dogurao do jednog od najpopularnijih TV lica u zemlji

Znaš kako, moje odrastanje je bilo divno, čitavo sećanje na to mi je baš, baš lepo. Evo, sad kad zamislim... Školovanje mi je bilo fantastično, naročito osnovna škola! Znači, stvarno mogu da se pohvalim time. 

Odrastao sam u divnom okruženju i u divnoj porodici, tu je uvek bilo puno neke pozitivne energije, uvek veselo, vedro. Ne znam kako da opišem to, možda sam rođen s nekom pozitivnom energijom, s tom nekom veselošću, pa se to prelilo na okolinu; i sad, kad me pitaš o detinjstvu, mogu jedino da ti kažem da me za taj period vezuju najlepše uspomene.

ISPOVEST OGNJENA AMIDŽIĆA! Voditelj po prvi put iskreno o svojoj porodici i svom detinjstvu u malom gradu!

Printscreen

 

- Period od rođenja pa do kraja srednje škole ne bih menjao. Veruj mi!

- Odrastati u manjoj sredini, kao što je Šabac, ima mnogo više prednosti od odrastanja u velikom gradu, na primer. Ta druženja, priče, doživljaji, mudrosti... to ne možeš imati u gradu. Bar ja tako mislim.

- Svuda sam išao pešaka, pet minuta do osnovne i osam do srednje škole; ne gubiš vreme u prevozu koje bi izgubio u većem gradu, kapiraš? Pa onda oni momenti kad ti baka i deka skoknu pa te čuvaju, pa preko kuće, sporta, sve do društva iz škole, stalno smo se igrali i bilo je posebno. Toliko je tih uspomena da ne mogu sad, kad me pitaš, da izdvojim jednu, da se sad nečega posebno sećam. Sećam se da mi je bilo lepo, eto - zaključuje voditelj.

DA LI ĆE USPETI DA SE SNAĐE?! Goca Lazarević u sedmoj deceniji odlučila da se oproba u zanimanju za mlade, prve rekacije već stigle

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading