Tijana Stajšić
printscreen
Tijana Stajšić

printscreen

Tijana Stajšić, Foto: printscreen

Čini se da je njena lepota danas na vrhuncu, te da bi i danas mogla da se takmiči na izborima za lepotice i uz mnogo mlađe koleginice.

Pored lepote, Tijana je uspešna i na drugim poljima. Bila je prvakinja Jugoslavije u karateu, a izgradila je i uspešnu manekensku karijeru u Dubajiu i Turskoj.

Slikala se za mnoge muške časopise, a pripadnici jačeg pola uzdisali su za atraktivnom crnokosom lepoticom.

Tijana Stajšić

alo.rs

Tijana Stajšić, Foto: alo.rs

Tijana je posvećena vežbanju i često objavljuje slike iz teretane pa je figuru dovela do savršenstva. Međutim, prema njenim fotografijama na Instagram profilu čini se da je Tijana u prethodnom vremenskom periodu posećivala plastičnog hirurga.

Da na njenu lepotu retko ko ostaje ravnodušan odavno je jasno pa je tako jedno vreme njen ljubavni život punio novinske stupce. Spajali su je sa sportistima, biznismenima pa čak i političarima.

Tijana je oduvek bila veoma poželjna i san mnogih muškaraca, te je dobijala i nepristojne ponude. Nudili su joj i ogromne sume za intimne odnose.

Interesantno je da je Tijana u međuvremenu završila školu šminkanja i dobila sertifikat za profesionalno bavljenje ovim poslom. 

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Tijana Stajsic (@tijanastajsic)

S obzirom na to da je svestrana i uspešna u svemu što radi, nema sumnje da će i u ovoj delatnosti postići uspeh. U svakom slučaju, ona je uvek besprekorno našminkana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

nikola

10.02.2021 18:35

gori kako zena izgleda