VODITELJKA PRŠTI OD SE*SIPILA! Obučena u crni, kožni komplet i sa dugom bujnom kosom izgleda kao san svakog muškarca!
Foto: Printscreen/instagram

Bivša zadrugarka, a sad već jedna od omiljenih voditeljki televizije Pink svima je poznata kao atraktivna plavuša iz rijalitija ,,Zadruga 3", koja je po izlasku sa velelepnog imanja donela veliku promenu tako što je svoju kosu ofarbala u crno, ali je onda shvatila da je ona zapravo plavuša.

Ona je kasnije postala voditeljka i svoju karijeru neguje u tom smeru. Za kratko vreme je postala miljenica kako muške tako i ženske populacije, zbog britkog jezika, ali i atraktivnog izgleda.

Ivana Šopić je sada na svom Instagram profilu objavila par fotografija u crnoj kožnoj haljini i raspalila maštu svojim pratiocima. Duga plava kosa je njen zaštitni znak, a preplanulo telo i bujne grudi su prosto zapalile masu.

Bujni dekolte je tu, a Ivana izgleda zaista odlično!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Šopić (@sopicka_)

Svi pozitivno komentarišu ovaj atraktivni stajling, a mi čekamo da vidimo šta će nam to još zgodna voditeljka prirediti.

EVO KAKO SE CECA PONAŠA PREMA TAKMIČARIMA ZVEZDA GRANDA! Jedan od kandidata je otkrio kakav je mentor pevačica i kakav odnos ima prema njima

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sneki

26.03.2022 21:56

Ko je proglasio da je Šopićka omiljena ,voditeljka,zar ne čujete koliko krešti,zar ne čujete da ne ume da pročita pitanja gledalaca,kad zakrešti tišeeee breeee ljudi ? Zar se tako obraćaju voditelji ? Čim se pojavi na ekranu ,menjam kanal ,zar nema fakultetski obrazovanih voditeljki ,a ne ona sa osnovnom školom?Bruka za Pink.