MRZIM DA ČISTIM KUĆU! Ana Kokić nikad iskrenije otkrila kakva je domaćica, a jedna obaveza joj posebno ide na živce!
Promo

Otkako je pre tri godine stavila tačku na brak sa Nikolom Rađenom, Ana Kokić preuzela je na sebe sve kućne obaveze, kao i brigu oko ćerki Nine i Tee, a sada je pevačica iskreno za Alo! otkrila kakva je domaćica.

- Vodim računa o poslu, deci i kući, ali kao i svaka žena, neke obaveze nerado ispunjavam. Iskreno, uopšte ne volim da čistim kuću, to me čini jako nervoznom. Ne razumem ljude koji vole spremanje kuće, usisavaš da bi za pola sata ponovo pale mrve na pod - rekla je iskreno Ana, i otkrila u kojim poslovima uživa.

MRZIM DA ČISTIM KUĆU! Ana Kokić nikad iskrenije otkrila kakva je domaćica, a jedna obaveza joj posebno ide na živce!

Promo

 

- Jako lepo kuvam, svi se oduševe mojim jelima. Ne volim da se hvalim time jer se vodim onim: „Nikada ne otkrivaj šta znaš da radiš, da to ne bi radila stalno“ - rekla je pevačica pa objasnila kako uspeva da uskladi posao, kućne poslove i brigu o maloletnim ćerkama Nini i Tei.

- Nemam pomoć, sve radim sama, idem redovno na pijacu, u prodavnicu... Stižem uvek da uskladim privatno i poslovno jer spavam jako malo, oko pet sati dnevno. Ćerke su sada porasle, dok su bile mlađe vodila sam ih sa sobom na sva putovanja, a sada su u tom periodu kada radije provode vreme sa svojim društvom nego mamom, što je normalno - objasnila je Ana za Alo!.

IZ SAOBRAĆAJKE JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU, A SAD MU SE DESIO OVAJ PEH! Darko Lazić smesta zaustavio auto i hitno pozvao pomoć

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading