ČAŠA VINA I CRNA ČOKOLADA SVE REŠAVAJU! Ana Kokić progovorila o novim projektima!
Promo

Ana Kokić se nakon duže medijske pauze na javnu scenu vratila na velika vrata, te je nakon duetskog hita „Lololo“ nedavno objavila i pesmu „Slatke laži“, a sada je progovorila o planovima za budućnost, ali i o odnosu sa bivšim suprugom Nikolom Rađenom.

- Nikola i ja smo u super odnosima. Naš odnos kao bivših supružnika i kao roditelja mora da se razdvoji. Poštujemo se prvenstveno zbog dece, nema potrebe da se mrzimo, bilo nam je lepo  jedan određeni period, sada je ovako najbolje - rekla je pevačica, koja je potom otkrila zbog čega dugo nije objavljivala pesme.

ČAŠA VINA I CRNA ČOKOLADA SVE REŠAVAJU! Ana Kokić progovorila o novim projektima!

Promo

 

- Nisam želela da radim ništa na silu, kada se smirila situacija sa koronavirusom aktivirala sam se i objavila nove pesme. U planu imam da do kraja godine izdam još nekoliko numera. Bavim se muzikom preko 20 godina i za sve to vreme nikada nisam pravila ovoliku pauzu, jedva sam čekala da se vratim na scenu. Mnogo je lako popeti se na vrh, a jako je teško to održati, svakodnevno izlaze nove pesme i zato je jako bitno ostati aktivan - objasnila je Ana, pa se osvrnula na predstojeću Evroviziju i našu predstavnicu.

ČAŠA VINA I CRNA ČOKOLADA SVE REŠAVAJU! Ana Kokić progovorila o novim projektima!

Dejan Briza

 

- Pratila sam „Beoviziju“, dosta izvođača mi se svidelo, a mislim da je Konstrakta napravila himnu za pevače. Moja deca su uverena da će ona pobediti na „Evroviziji“, a ja sam sigurna da će biti u prvih pet - rekla je Kokićeva, koja priznaje da ne živi zdravo.

- Ne mogu reći da sam pobornik zdravog života, jedem slatkiše svakodnevno. Malo crne čokolade i čaša vina dnevno je moj savršen recept - kroz smeh je poručila ona.

NAKON DEVET DANA IZAŠLA IZ KUĆE! Ana Sević pokazala kako izgleda nakon trećeg porođaja, pa se požalila na jednu stvar! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading