MALI KOSTA JE OČEVA KOPIJA, ALI OD MAJKE JE NASLEDIO JEDNO! Pogledajte prvu fotografiju sina Jovane i Željka Joksimovića! (FOTO)
Foto: Ataimages

2014. godina u životu Jovane i Željka Joksimovića ostala je upamćena kao jedna od najlepših godina u životu. Tada je na svet stigao njihov prvenac Kosta, koga baš poput ćerkica Srne i Ane javno ne eksponiraju.

Sin Jovane i Željka Joksimovića izrastao je u preslatkog dečaka, koji ide u školu i vredno radi na svojim obavezama. Posvećen, angažovan i vredan, mamin je i tatin veliki ponos.

MALI KOSTA JE OČEVA KOPIJA, ALI OD MAJKE JE NASLEDIO JEDNO! Pogledajte prvu fotografiju sina Jovane i Željka Joksimovića! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Škola u koju ide i odabrana je jer u njoj decu uče da rade, da budu odgovorni, da sami rešavaju sve svoje zadatke. Samim tim, naše učestvovanje u njegovom učenju je više na nivou igre, kroz koju, opet, dodatno razvija sve ono što uči u školi. Za sada sam i više nego zadovoljna. Vredan je on dečak - rekla je nedavno u intervjuu za medije ponosna mama.

Iako su fotografije sa Kostom na mrežama veoma retke, jedna starija uspomena oslikava ljubav koju roditelji gaje prema preslatkom mališanu. Sin Jovane i Željka Joksimovića liči na oca, ali je i od majke nasledio brojne vrline, posebno želju za radom, učenjem i usavršavanjem.

PROPAST BRAKOVA POZNATIH ZVEZDA GRANDA! Pevač ostavio ženu, pa onda i ljubavnicu sa detetom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
vesna

23.03.2022 07:40

Od tate sigurno ima sta da nasledi , a od mame tesko - tacnije moze da sazna kako pozvati gosta u emisiju ,a onda ga izbaciti jer joj se moze - ona je urednik…..hahaha……da joj nije muza uredjivala bi samo bastu ,pod uslovom da je ima !