JOVANA JOKSIMOVIĆ IZBACILA ĐILASOVOG KUMA Bahati Mlađan Đorđević hteo da uređuje emisiju, a onda je nastao haos u studiju! (VIDEO)
Printscreen

Emisija u kojoj su gosti bili Đorđević i lider LSV Nenad Čanak počela je uobičajeno, a onda su se stvari zahuktale.

Mlađan Đorđević je van teme pokušao da govori o predsedniku Srbije i SNS Aleksandru Vučiću zbog čega mu je voditeljka skrenula pažnju, rekavši da nije u redu da priča o ljudima koji nisu prisutni u studiju i koji nisu tema emisije.

Iznervirani Đorđević je nastavio da pokazuje elementarno nepoštovanje prema domaćinu emisije i nastavio da viće pokazujući svu bahatost koju je izgleda povukao na kuma Dragana Đilasa. On je insinuirao da bračni par Joksimović (Jovana i Željko) nisu kupili Tanjug i osnovali televiziju K1 na legalan način.

- Hoću da vam kažem da treba da vas bude sramota. Sram vas bilo, sad ću da vas izbacim napolje. E, reklame i odmah izlećete napolje. Sram vas bilo - rekla je Jovana Joksimović.

Đorđević je na to rekao da ona njega ne može da izbaci, kao i da ne može da ga ograničava u tome šta govori.

- Jeste dobili priliku da razgovarate na neku temu. Ja vam kažem šta je tema, da ste imalo pristojni, znali biste da kada vas neko pozove na neku temu, na tu temu pristanete da razgovarate i razgovarte. Kažem vam ne možete da pričate ni o kome da je izdajnik - kategorična je bila Joksimović.

Na Đorđevićevo pitanje ko je ona da njemu ograničava šta će da govori, voditeljka je rekla da je ona urednik emisije.

- Sramote bre, ajde... Reklame - završila je voditeljka ovu raspravu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Čovek

15.03.2022 13:37

Jovana SVA ČAST za ovo delo vaše,što ste ovu bitangu izbacili iz programa,verujte mi da vas do sada nisam begenisao,ali od danas ste VI SVETAO primer voditelja jedne emisije koji ne dozvoljava da mu izdajnička protuva i bagra se meša u posao,verijtemi uradili ste nešto za šta če vam cela Srbija poljubiti ruku,skinuti kapu,ceniti do nebesa,osvetlili ste obraz poštenih ljudi u našoj Srbiji. HVALA

Siki

15.03.2022 13:41

Koja nevaspitana budala sa ovakvima on da pobedi na izborima strasno

Goca

15.03.2022 13:47

Bravo Jovana tako treba da se ponasa sa bagrom

Ljuba

15.03.2022 15:08

Podrška za Jovanu, jer ne može gost da uređuje emisiju, i da se bahati k'o kočijaš.

Zhana

21.03.2022 06:16

Ti si Jovana jedno veliko djubre od choveka.Toliko