NAKON ŠTO JE DRAŠKO ISPALIO NA KOPAONIKU! Tanju Savić sačekalo u Smederevu nesvakidašnje iznenađenje, ovo niko nikada nije uradio za nju! (VIDEO)
Foto: Ataimages, Alo

Tanja Savić je preksinoć imala nastup na Kopaoniku u jednoj diskoteci i ujedno i proslavila rođendan, kojoj, Draško Stanivuković nije prisustvovao, iako je poznato da obožava njene pesme i rado je viđen gost na njenim koncertima. Pevačica je zbog ovoga, kako je tvrdio izvor sa lica mesta bila izuzetno tužna i neraspoložena, te ju je sestra sve vreme tešila.

Ipak, nakon navodnog razočaranja, Tanju je dočekalo iznenađenje u rodnom Smederevu.

Naime, njen fan Nikola uspeo je da je obraduje, tako što je u gradu postavio njen bilbord, na kom je pisala čestitka za rođendan.

- Samo budi nasmejana, ja te baš takvu pamtim. Srećan rođendan Tanja - pisalo je na bilbordu, a pevačica se na Instagramu zahvalila fanu.

NAKON ŠTO JE DRAŠKO ISPALIO NA KOPAONIKU! Tanju Savić sačekalo u Smederevu nesvakidašnje iznenađenje, ovo niko nikada nije uradio za nju! (VIDEO)

Printscreen

 

Ipak, tu iznenađenjima nije bio kraj, pa je tako pevačica dobila i specijalnu tortu, a kao dekoracija su stajale figurice nje sa sinovima - Đorđem i Maksimom.

Podsetimo, gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković preključe je boravio na Kopaoniku gde je održao predavanje studentima Ekonomskog fakulteta u jednom hotelu, a u istom danu na planini je stigla i pevačica Tanja Savić sa kojom, mesecima unazad, povezuju političara.

EKSKLUZIVNI ALO! PAPARAZZO Srpska pevačica uslikana u centru grada kako se čudno ponaša, niko ne veruje šta radi naočigled svih prisutnih!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading