PALO PRIZNANJE! Tanja Savić otkrila da li joj je Draško čestitao rođendan i u kakvom su odnosu
Alo

Tanja Savić se trenutno nalazi na Kopaoniku, gde danas slavi rođendan. 

- Poželela sam sebi da budem zdrava, jer sada živimo u neizvesnosti. Nije mi bilo u planu, ja i moj menadžer imamo takav dogovor da nemamo dogovor, rekla sam da mi je rođendan 20. marta i volela bih da ništa ne radim tog dana - rekla je pevačica u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Otkrila je i kako su joj sinovi čestitali ovaj divan dan.

- Što se tiče moje dece, oni su mi poslali video-poruku koja je bila toliko slatka. Oni su kod mog brata i pevali su mi 'Danas nam je divan dan', oduševila sam se i poslala im nazad svoj video snimak - otkriva Tanja i dodaje:

E-stock

 

- U poslednje vreme mnogo radim, ne mogu mnogo da se posvetim sinovima. Trudim se da kada sam sa njima, da im posvetim pažnju. U školi im je zaista prelepo, sada su se navikli, imaju društvo i simpatije. Mnogo mi se sviđa škola.

Kako se Draško Stanivuković juče našao na Kopaoniku, a ona sinoć stigla tamo, mnogo je spekulacija bilo da li će njen rođendan provesti zajedno.

Alo

 

Međutim, iako je otkrila da joj je čestitao divan dan, Tanja i dalje tvrdi da je sama.

- Čestitao mi je rođendan, nismo se videli. Da sam zaljubljena ne bih to krila, nema potrebe za tim. Ja sam uvek za ljubav, emotivna sam i maštam o princu na belom konju, ali obično dođe samo konj - otkriva Savićeva.

NEVIĐENI BLAM! Popularni glumac otkrio zašto još uvek nije diplomirao, pa šokirao sve!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading