OVO JE NOVI BIZNIS ELENE KARAMAN I NJENOG DEČKA FOTOGRAFA! Ovako će dodatno zarađivati novac nakon što se razvela od Jugoslava Karića!
Printscreen

Elena Karaman i njen izabranik Dušan Reljin već godinu dana su u srećnoj emotivnoj vezi. Iako su i dizajnerka nameštaja i fotograf odlučni u tome da se o njihovom odnosu u javnosti malo zna, njih dvoje nedavno su odlučili da započnu i zajednički biznis.

Oni su, kako saznajemo, zajedno kreirali liniju mirisa koji će se razlikovati od bilo čega postojećeg na domaćem tržištu.

- Prošle godine odlučio sam da se upustim na novo putovanje sa mojom srodnom dušom i konačno smo ugledali svetlost. Naš kreativni centar potrudio se da magiju i alhemiju pretvori u miris - napisao je Dušan uz Eleninu fotografiju, na kojoj se vidi da su timski radili kako bi pokrenuli svoj brend mirisa za telo i prostorije.

Njih dvoje polažu veliku nadu u zajednički posao, a ono što je sigurno jeste da su u pitanju kombinacije specifičnih mirisa koje će podići veliku prašinu u javnosti. Njihovi nazivi i sastojci biće u skladu s njihovim načinom i filozofijom života i svim onim što intrigira domaću javnost, posebno kad je u pitanju Elena.

Podsetimo, Elena nakon razvoda od Jugoslava Karića na svojim društvenim mrežama redovno objavljuje scene s duhovnih rituala, pa su tako njeni pratioci mogli da vide kako se moli zemlji, vodi i vazduhu, kako je skupljala menstruaciju u čašama, te njen ples oko vatre uz mantre, a nedavno je šokirala javnost i kada je napisala da ju je na dan velikog otvaranja kosmičkih kapija prozvao, ni više-ni manje, nego - pirotski ćilim!

OVO JE ĆERKA TANJE BOŠKOVIĆ! Lepotu je povukla na majku, a zaprošena je kao iz bajke!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading