BOJANA STAMENOV NE ODUSTAJE! Pevačica je sve mršavija, a na društvenoj mreži se pohvalila kako joj ide održavanje kilaže koju trenutno ima!
Printscreen

Pevačica Bojana Stamenov pojavila se u polufinalnoj večeri "Pemse za Evroviziju" u studiju RTS-a na Košutnjaku i ostavila sve bez teksta.

Ona je tad nastupila sa pesmom Novih fosila "Ja sam za ples" koju su oni izveli na Evroviziji u Briselu 1987. godine i tada zauzeli 4. mesto.

Gledaoci kraj malih ekrana, ali i gosti u studiju ostali su iznenađeni Bojaninom transformacijom. Dugo je želela da se otarasi viška kilograma, a sudeći po njenom izgledu nalazi se na dobrom putu.

Bojana je sada otišla korak dalje i na svom Instagram profilu pokazala kako vežba.

Podsetimo, ona je nedavno gostovala u emisiji "Ordinacija" i tada je govorila o procesu mršavljenja detaljno.

- Kod mene gubitak kilograma još uvek traje. Imala sam zdravstvenih problema. Krenulo je sve nizbrdo. Ranije nisam redovno jela zbnog nastupa, koncerata. Često si na probama, koncertima, u kolima i onda kada zasednem da jedem, onda baš jedem. Ko će da nosi činijice, hranu. Međutim ispostavilo se da kada se može sve se hoće. Kod mene je zdravstveno stanje bilo katastrofa i zato sam morala nešto da promenim. Juna 2020. moj sećer je bio 27.7. Primetila sam da ne vidim dobro. Do tada nisam imala probleme, bila sam zdrava debelica. Bila sam na granici insulinsker rezistencije...Odstanili su mi žučnu kesu i tada su mi skrenuli pažnju da moram da pazim šta jedem. Najviše što sam izdržala na režimu pre ovoga bilo je šest meseci. Onda se smoriš, jer mršaviš onda to krene sporije da ide - pričala je ona.

DECA POZNATIH KOJA SU KRENULA PUTEM SVOJIH USPEŠNIH RODITELJA! Danas su njihovi hitovi slušaniji, a jednako su prisutni i u medijima

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading