VODITELJKA PITALA PEVAČICU ZA KILOGRAME! Bojana Stamenov je otresla sa ramena i dala hit odgovor!
Printscreen

Pevačica Bojana Stamenov priznala je da je imala 185 kilograma kada je započela režim ishrane i otkrila da je uspela da smrša 70 kilograma, ali ne misli da tu stane.

Ona je gostovala u emisiji "Ordinacija" gde je govorila o procesu mršavljenja, a voditeljka ju je u jednom trenutku pitala:

- Od početka čekam da te pitam, koliko imaš sada kilograma?

- A koliko vi imate kilograma?

- Ja imam 55 - odgovorila je voditeljka.

- Ooo, ovako sam vas otresla. Pa plus 15. Za godinu dana izgubila sam 70 kilograma - rekla je Bojana i nasmejala sve.

VODITELJKA PITALA PEVAČICU ZA KILOGRAME! Bojana Stamenov je otresla sa ramena i dala hit odgovor!

Printscreen

 

- Kod mene gubitak kilograma još uvek traje. Imala sam zdravstvenih problema. Krenulo je sve nizbrdo. Ranije nisam redovno jela zbnog nastupa, koncerata. Često si na probama, koncertima, u kolima i onda kada zasednem da jedem, onda baš jedem. Ko će da nosi činijice, hranu. Međutim ispostavilo se da kada se može sve se hoće. Kod mene je zdravstveno stanje bilo katastrofa i zato sam morala nešto da promenim. Juna 2020. moj sećer je bio 27.7. Primetila sam da ne vidim dobro. Do tada nisam imala probleme, bila sam zdrava debelica. Bila sam na granici insulinsker rezistencije...Odstanili su mi žučnu kesu i tada su mi skrenuli pažnju da moram da pazim šta jedem. Najviše što sam izdržala na režimu pre ovoga bilo je šest meseci. Onda se smoriš, jer mršaviš onda to krene sporije da ide - pričala je ona.

MAJA BEROVIĆ ZA SINA PUKLA 70.000 EVRA! Pevačica angažovala dve dadilje, ličnog asistenta, a tu nije kraj!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Masa

16.03.2022 08:30

Bojana super, samo napred ali ... tvoja garderoba i frizura ... To je kao zena od 50 godina pa jos iz nekog vremena od pre 40 godina. Manje sjaja, sljokica, sarenisa ... i frizura je katastrofa.