SVADBA BI TRAJALA DANIMA! Rada Manojlović progovorila o dečku i udaji, a rodbina joj je ovo zamerila!
Foto: Printscreen/instagram

Popularna folkerka Rada Manojlović progovorila je o glasinama da se udaje za svog dugogodišnjeg emotivnog partnera i kolegu Harisa Berkovića.

Naime, kako kaže od toga za sada nema ništa, a pozivnice nisu uručene rodbini, pričala je pevačica u Premijeri.

SVADBA BI TRAJALA DANIMA! Rada Manojlović progovorila o dečku i udaji, a rodbina joj je ovo zamerila!

Alo

 

- Tek treba da se udam, po medijima. Tek treba da bude svadba, pa ćemo posle da kad se uzmemo da se razvedemo. Mislim medijski, naravno. Barem nešto lepo da se piše. Ta svadba bi trajala danima, moraju svi da se ispoštuju. Rodbina je stvarno poverovala, pa su se čudili što nisu dobili pozivnicu - rekla je pevačica i progovorila o pozamašnom bakšišu od 20.000 evra koji je navodno zaradila nedavno na jednom slavlju u Tutinu. 

- Nije da se hvalim, ali pošto znam preko 3.000 pesama, lako mi je da nađem pravu pesmu, izmenjam sve - ispričala je Manojlovićeva.

POMAŽE TATI DA OKADI IKONE I KUĆU! Seka Aleksić objavila emotivan snimak sina Jovana i Veljka, naslednik sve oduševio!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Suzana

12.03.2022 00:02

Haris se nikada nece ozeniti Radmilom Manojlovic.Nema nista od svadbe,isuvise je gola za te Bosanske krajeve... Uskoro sledi razlaz jer mu vise nije potrebna za karijeru!

Ivana

12.03.2022 09:17

Nije sto je gola za bosanske krajeve vec je i starija dosta od njega,trebala je ranije da razmislja kad ce se udaje ,a za radjanje to tek..Nacice Haris mladju da mu radja