OVO JE SUPRUGA MIROSLAVA ILIĆA! Pevač je sa njom u ljubavi već pola veka, a ovakvo mišljenje komšije imaju o njima!
Foto: Ataimages

Gordana Ilić, supruga Miroslava Ilića, velika je podrška pevaču već pola veka. Njih dvoje zajedno imaju dvoje dece - sina Marka i ćerku Mariju.

Ipak, na opštini "Palilula", gde par živi, pojedine njihove komšije nisu bile blagonaklone kada su ih komentarisale.

- On ume da bude različitog raspoloženja, ako je veseo, znate da će stati i popričati sa vama, osmehnuti se i našaliti, ako je namršten, bolje da mu se i ne javljate. S druge strane, njegova žena je uvek drska, kao da je ona zvezda, a ne on - rekao je komšija jednom prilikom.

OVO JE SUPRUGA MIROSLAVA ILIĆA! Pevač je sa njom u ljubavi već pola veka, a ovakvo mišljenje komšije imaju o njima!

Ataimages

 

- O Miroslavu najbolje govori dugogodišnja karijera, ne bih dalje komentarisao - bio je štur u odgovoru, Ilićev prvi komšija.

U blizini Ilićeve zgrade je i tezga sa cvećem i povrćem, a prodavac čija je mušterija Miroslav dugi niz godina dao je svojevremeno svoj sud o pevaču.

- Miroslav je lake ruke i uvek ostavi bakšiš. Miroslav je uvek nasmejan i dobro raspoložen. Viđamo ga i sa suprugom, često zajedno idu u nabavku - rekao je prodavac.

Komšije su tada isticale da pevač uglavnom na Paliluli boravi tokom jeseni i zime, dok je čim grane sunce ode u rodne Mrčajevce.

- Ne volim da sretnem ni njega, ni onu njegovu namrgođenu suprugu. On se još katkad javi, a ona nikad. Uglavnom su tmurni, face skamenjene. Moje mišljenje o njima je da su nekulturni, a drugi nek misle šta hoće - rekao je stariji gospodin, pevačev komšija.

MISTERIJA UMETNIČKOG IMENA POBEDNICE! Konstrakta otkrila da označava dve stvari u jednoj!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading