MIROSLAV ILIĆ JE ODUVEK VOLEO SAMO NJU! Isplivala nikad viđena fotografija pevača i njegove supruge iz mladosti! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Legendarni pevač Miroslav Ilić decenijama je u braku sa suprugom s kojom je imao turbulentnih perioda, ali su ipak opstali zahvaljujući ljubavi i istrajnosti.

Naime, Gordana i Miroslav Ilić su tokom braka imali mnogo turbulencija, ali je njihova ljubav opstala i oni imaju ćerku Mariju i sina Marka.

Gordana nikada nije krila koliko je bilo teško u braku, ali je uvek podržavala svog supruga:

Svađali smo se oduvek žestoko, najčešće oko nekih sitnica u vaspitanju dece, da li je pas uveden na vreme ili izveden, da li je nešto tamo gde sam ja stavila ili nije... Ozbiljnije stvari smo mnogo lakše rešavali, nego te sitnice. Svađali se jesmo, ali nikada nismo imali krize koje bi dovele do razvoda. Prvi je Miroslav uvek popuštao tokom prepirki. Ja sam vrlo tvrdoglava, dupli sam ovan u horoskopu. Obično kažu meni: "O Bože, baš je bilo teško u braku sa njim", a niko se ne pita kako je njemu bilo sa mnom - rekla je ona ranije.

CECA GRMI U MINIĆU! Ražnatovićeva se pojavila na snimanju Zvezde Granda, a kada se skinula stajlingom je raspametila sve prisutne

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nele

19.01.2022 16:04

Neznam kome ovo sad treba, starije ljude koji treba da uzivaju u zasluzenoj penziji il u igri sa svojim unucadma a ne provlacenje po drustvenim mrezama kao da su na pocetku karijere...Miroslav je istitucija i verujem da mu ovo netreba izmalerisaste bekutu to bi trebalo da posluzi za nauk..