UVEK SE RAZLIKOVALA! Isplivao Konstraktin snimak od pre 13 godina sa Beovizije, a evo kako je izgledala
Printscreen

Od trenutka kada je Konstrakta nastupila u prvoj polufinalnoj večeri ovog takmičenja, u četvrtak uveče, društvene mreže ne prestaju da bruje o njenom nastupu.

Brojni fanovi već danima kače poruke pordršeke na društvene mreže, raspituju se ko je ona i kako se uopšte pojavila na ovom takmičenju, a sada se na društvenim mrežama, našao i snimak koji nas je podsetio da se Ana Đurić već takmičila na nekadašnjoj Beoviziji.

Inače, malo ko zna da je pevačica završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje dece - devojčice i dečaka, Lene i Nikole.

Ona je u braku sa Milanom Đuriđem, kome na društvenim mrežama takođe piše da je, baš kao i Konstrakta završio Arhitekstonski fakultet.

UVEK SE RAZLIKOVALA! Isplivao Konstraktin snimak od pre 13 godina sa Beovizije, a evo kako je izgledala

Printscreen

 

Očigledno je da njih dvoje nisu često aktivni na društvenim mrežama, ali se može naći po neka zajednička fotografijama sa decom.

Konstakta je o majčinstvu pričala u jednom intervjuu za domaće medije.

- U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta - rekla je Konstrakta.

A godinama je bila i član benda "Zemlja gruva", koji je osnovan 2007. godine.

IZBACILA GRUDI I DIGLA NA NOGE SVOJIM HITOM! I ova pevačica je bila na svadbi Lukasovog naslednika, u roze haljini napravila opštu pometnju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading