MISLITE DA ZNATE KO JE FAVORIT BEOVIZIJE?! Začuđujuće, ali svi se klade baš na nju!
Printscreen You Tube

Umetnica Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, nakon polufinalog nastupa na izboru za pesmu Evrovizije i prolaska u finale, sa pesmom "U zdravom telu zdrav duh", jedan je od favorita za pobedu, a na mrežama svi bruje o njoj.

Naime, Konstakta nije bila na listama favorita i mnogi su ispod njene numere pisali da je samo jedna od neprimetnih učsnika, čak i čudna, međutim, zbog tri minuta, koliko je trajao njen nastup u prvom polufinalu - sve se promenilo.

Deluje kao da se Ana promociji nije posvetila, za razliku od pojedinih kolega, ali je nakon performansa na bini privukla ogromnu pažnju gledalaca kako u Srbiji, tako i u regionu.

Pojedini smatraju da je definitivno jedan od najoriginalnijih nastupa, dok sedi na stolici i pere ruke i u numeri govori o zdravlju, a u refrenu ponavlja frazu "biti zdrava", šalje jaku poruku i, sudeći po rekcijama, zaraznim stihovima, postala je jedan od najvećih favorita.

O zdravlju se priča kao o nečemu što je u potpunosti u našoj kontroli, samo ako uradimo ovo, kupimo ono, zapratimo najnoviji trend, poslušamo ono… Mora se biti zdrav. To je presija koja nas ostavlja u strahu. S druge strane, moguće je ostvariti jedan zdravorazumski odnos u kome je zdravlje donekle u našim rukama u kome se, shodno tome, bolest i konačno smrt, prihvataju sa manje straha. A sistemska podrška je tanka, nažalost, kako u zdravstvu tako i u edukaciji na tu temu. Zdravstvo je sve više nedostupno i skupo… I tako dalje - izjavila je tada.

NE BIH SE MENJAO NI SA KIM! Dušan Svilar otkriva tajnu svoje pesme za Beoviziju, a ovo je rekao o svom plasmanu

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading