NE BIH SE MENJAO NI SA KIM! Dušan Svilar otkriva tajnu svoje pesme za Beoviziju, a ovo je rekao o svom plasmanu!
Foto: Printscreen/instagram

Drugo polufinale "Pesme za Evroviziju '22" počinje večeras, a među 18 takmičara nastupaće i veliki miljenik publike Dušan Svilar, sa pesmom „Samo ne reci da voliš“, koju nije planirao da nameni pesmu ovom takmičenju.

Pre nego što je bio objavljen konkurs za „Pesmu Evrovizije 2022“, snimio sam pesmu čiji su autori Bajaga i Rastko Aksentijević. Usled nepovoljne situacije u vezi sa pandemijom, pesmu nismo promovisali, a kada je izašao konkurs, odlučili smo da je pošaljemo i oprobamo sreću. Drago nam je što se velikom delu publike sviđa pesma. Neki su mi već slali snimke kako je pevaju, mislim da je to najbolji znak i dokaz da smo na pravom putu – započeo je Svilar, koji je bez razmišljanja otkrio čija mu se pesma najviše dopada:

Od svih pesama koje su prošle na konkursu, izabrao bih istu sa kojom ću se takmičiti. To je posebno emotivna pesma koju osećam, i ne bih se menjao ni sa kim.
NE BIH SE MENJAO NI SA KIM! Dušan Svilar otkriva tajnu svoje pesme za Beoviziju, a ovo je rekao o svom plasmanu!

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Dušan će se takmičiti na Beoviziji pod rednim brojem 8, a sav prihod od glasanja ide u humanitarne svrhe.

ISAK ŠABANOVIĆ OTKRIO ZAŠTO MU MILI VIŠE NE RADI PESME! Ovo je prava istina o njihovom sukobu, a evo u kakvim su odnosima sada

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading