OBLAČIM SE KOD KINEZA, IMAM I POPUST! Čuvena Ruška Jakić otvorila dušu o životu, a ove šok detalje o njoj sigurno niste znali! (VIDEO)
Foto: Alo!

Kada se s poznatom novinarkom Ruškom Jakić nađete u TC „Galerija“ na putu do restorana „Kolo“, gde je bilo zakazano snimanje emisije „Milizam“, onda put od ulaza u centar do ulaza u restoran traje oko 30 minuta.

Živa legenda Beograda opušteno hoda i svojim stajlingom i mejkapom svesno privlači pažnju okoline, a da ste u društvu ozbiljne medijske zvezde svedoče oni koji vam na tom putu prilaze i mole da se fotografišu sa Ruškom Lutkom.

Čuvena voditeljka na snimanje Jutjub šoua je došla u crnim uskim pantalonama sa cirkonima, beloj rolci preko koje je imala tuniku širokih rukava i beloj kratkoj bundi od veštačkog krzna. Kratka kosa i jaka šminka nezaobilazan su detalj njenog prepoznatljivog i ekstravagantnog izgleda.

Sjajno raspoložena Ruška je govorila o svojoj karijeri, životnom stilu i stavu i bez dlake na jeziku prokomentarisala oduševljenje javnosti kada se na društvenim mrežama i portalima pojavila njena fotografija bez trunke šminke i naglasila da jarkim bojama na licu ne skriva svoja stanja i osećanja.

- Ne skrivam ja ništa, pa svi su videli da bez šminke izgledam fantastično i normalno je da su bili oduševljeni tom fotografijom - konstatuje Ruška, i dodaje:

- Obožavam da se šminkam i da izgledam drugačije. Meni je šminkanje ceo ritual i volim da se igram sa sobom. U poslednje vreme volim da nosim ovaj tamni karmin... Život je igra i ja volim, volim, volim da se igram.

OBLAČIM SE KOD KINEZA, IMAM I POPUST! Čuvena Ruška Jakić otvorila dušu o životu, a ove šok detalje o njoj sigurno niste znali! (VIDEO)

Foto: Alo!

 

Jakićeva se dotakla i estetskih normi koje danas vladaju među mladim devojkama i definisala ih svojom čuvenom krilaticom „Ne, nikako!“.

- Pre 20 i kusur godina sam operisala kapke, to sam snimila i emitovala u svojoj emisiji. Pobornik sam toga, ali ovo što rade mlade devojke osuđujem. Ja ne znam ko je u modu uveo botoksiranje, prenapumpane grudi i usta?! Ne, nikako tom trendu zbog kog žena gubi identitet - kategorična je Ruška.

Poznata po svom pozitivnom stavu prema sebi, drugima i životu generalno, Ruška navodi šta joj je potrebno za sreću.

- Imam koverat na kome piše „Za uživanje“ dok drugi štede za crne dane, lekove... Podjednako dobro živim i sa 1.000 dinara i sa 1.000 evra. Dovoljno mi je da imam za svoj kapućino, paklu omiljenih cigareta, a kod kuće mogu da jedem i kačamak. Oblačim se kod Kineza koji me obožavaju i kod kojih imam i popust. Pišem knjigu ali treba da se desi još nešto, ili on ili nešto drugo, ali „Ja, Ruška“ će biti bestseler - ispričala je voditeljka.

Celu emisiju „Milizam“ pogledajte na našem Jutjub kanalu.

OBLAČIM SE KOD KINEZA, IMAM I POPUST! Čuvena Ruška Jakić otvorila dušu o životu, a ove šok detalje o njoj sigurno niste znali! (VIDEO)

Foto: Alo!

 

Preteča sam lajfkoučinga

Čuvena rečenica „Dobro jutro, lutko“ i dan-danas je zaštitni znak Ruške Jakić. To je i mantra kojom započinje dan. Voditeljka kaže da je smatraju pretečom današnjih teorija optimizma i da razmišlja da počne da drži predavanja.

- Doživljavaju me kao preteču lajfkouča. Kada sam pre 26 godina izgovorila tu famoznu rečenicu moja ćerka Ana je mislila da sam odlepila. Danas je ona lajfkouč. U mom slučaju sve je počelo sa knjigom Lujze Hej i na sebi sam radila više od 30 godina. Razmišljam da počnem da držim predavanja, jer sve ono zbog čega su mi se nekada smejali danas je u trendu - kaže Ruška.

Živim u zgradi koja nosi moje ime

Rođena Beograđanka obožava Zvezdaru na kojoj i danas živi u zgradi koja nosi ime „Vila Ruška“.

- Investitor je na mestu moje kuće iz detinjstva sagradio zgradu. Tu kuću je moja majka 1935. godine mom ocu donela u miraz. Očuvali su identičan ulaz kao kada sam bila mala, a komšije su dosetile i pitale da li mogu da na fasadu stave natpis „Vila Ruška“. Pristala sam jer je meni to sjajno - objasnila je voditeljka.

OBEZBEĐENJE ISPRED VRATA I STROGA PRIVATNOST! Andrija Milošević proslavio rođenje sina, Prijovićka slavila sa njima, cela estrada na nogama

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading