PONOSNO GAZI DEVETU DECENIJU Isplivala nikad viđena fotografija Ruške Jakić iz mladosti, bila je oličenje stila i tada, a jedan detalj su svi primetili! (FOTO)
Alo.rs

Ruška Jakić važi za javnu ličnost koja nikada nije želela da izgubi svoj identitet i da se prikloni estetskim korekcijama.

Poznajemo je kao damu od stila, po stavovima koji odudaraju od balkanskih standarda, a čuvena je njena izjava: „Dobro jutro, lepotice“, koju izgovara svakog jutra kada ustane iz kreveta i pogleda se u ogledalo.

Naime, kao što se može primetiti, oduvek je nosila kratke, muške frizure, uvek je bila doterana sa ukusom, a nije tajna ni da je pobornica prirodnog izgleda i da ne voli estetske korekcije.

 

 

- Nekada su ovim gradom šetale žene za kojima su muškarci stvarno gubili glavu. Danas više ne znaš od silikona... Svi imaju višak silikona a manjak pameti, i to je njihova ulaznica. Nikada ne bih želela da izgubim svoj identitet. Ne mogu da verujem da neko do te mere može da promeni lični opis - ispričala je nedavno Ruška u jednoj od emisija.

Jakićeva se udavala i razvodila tri puta, a nedavno je u javnosti ispričala da je i četvrti brak na pragu, te da je zaprošena.

PONOSNO GAZI DEVETU DECENIJU Isplivala nikad viđena fotografija Ruške Jakić iz mladosti, bila je oličenje stila i tada, a jedan detalj su svi primetili! (FOTO)

Alo.rs

 

- Mene je zaprosio jedan grof. Morala sam da odložim udaju zbog korone, jer treba da dođe pola sveta, preko 1.000 zvanica - izjavila je ona. 

DŽAKUZI UNOSILI DIZALICOM! Zavrteće vam se u glavi od cifre koju je Viki iskeširala za stanove u Beogradu na vodi, cena premašuje milion evra

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
зоран

20.01.2022 10:16

Ма хајде, склоните ми је са очију! Има их који имају и преко 100 година (Бранка Веселиновић) па не изгледају овако, као да је из породице Адамс. Нико јој није крив за њен изглед који је катастрофа!