DANIJELI NEĆE BITI SVEJEDNO! Otkriveno kod koga Hana Huljić šije venčanicu za svadbu sa Petrom Grašom, skandalima nikad kraja!
Foto: Alo/printscreen

Hana Huljić (31) i Petar Grašo (45) planirali su venčanje u crkvi u Splitu 19. februara u krugu porodice, ali su se pojavile informacije da će pomeriti datum zbog situacije sa korona virusom.

Naime, na svadbi će svakako biti Hanini roditelji Vjekoslava i Tonči Huljić, Petrovi roditelji Snježana i Zoran Grašo, Hanin brat Ivan, Petrova sestra Buga te Vjekoslavina mama i dve sestre s porodicama.

Hanina kuma trebalo bi biti njena dugogodišnja prijateljica Domenica, koju poznaje od studentskih dana.

Hana će na svadbi u crkvi nositi venčanicu splitskog modnog studija, omiljenog dizajnerskog brenda Danijele Martinović (50), Grašove višegodišnje partnerke.

DANIJELI NEĆE BITI SVEJEDNO! Otkriveno kod koga Hana Huljić šije venčanicu za svadbu sa Petrom Grašom, skandalima nikad kraja!

Foto: Printscreen/instagram

 

Hana se navodno odlučila za romantičnu venčanicu, stilu koji neguje godinama. Iako je Danijela njihov prepoznatljivi model i sama Hana sarađuje s poznatim splitskim brendom. Ipak, postavlja se pitanje hoće li Danijeli smetati što se Hana udaje u njihovoj venčanici za njenog bivšeg dugogodišnjeg partnera. Upućeni svakako kažu kako je reč o specifičnoj i delikatnoj situaciji.

Hana i Petar, kako piše 24sata.hr, kriju sve što se tiče crkvenog venčanja. Navodno su se odlučili za lokaciju koja nije toliko pristupačna fotoreporterima jer su svesni ogromnog interesa javnosti otkako se prošlog leta saznali da su u vezi.

Hana, kako se poverila prijateljima, shvata da su ona i Grašo u fokusu javnosti, najviše zbog okolnosti u kojima su se zaljubili. Petar i Hana poznaju se od njenih malih nogu, kao i Danijela Martinović.

UHVAĆEN U DRUŠTVU ZGODNE CRNKE! Zajednička fotka uzburkala je javnost, a sada se oglasio Cecin dečko i objasnio u kakvom je odnosu sa njom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading