SNEKI LUPILA ŠAMAR MUŠKARCU U LIFTU! Pevačica šokirana situacijom koju je doživela, odmah reagovala!
Printscreen

Isplivao je snimak pevačice Snežane Babić Sneki na kom lupa šamar jednom nepoznatom muškarcu.

Snežana Babić Sneki je već dugi niz godina prisutna na našoj javnoj sceni, a važi za jednu od najuspešnijih pevačica bivše Jugoslavije.

Sada je na društvenoj mreži Tik Tok isplivao snimak od pre mnogo godina, na kom se nalazi i naša pevačica. I dan danas je ovaj snimak prava misterija jer nije poznato da li je nastao tokom neke reklame ili filma, ali je svakako privukao veliku pažnju.

Naime, na snimku se vidi kako jedna glumica iz lifta "štipka" Sneki po zadnjici, a pevačica se potom okreće i lupa šamar njenom partneru uz upozorenje. 

Podsetimo, Sneki je nedavno pričala o razvodu od jednog biznismena iz Nemačke, a pevačica je tada istakla da usamljenost i samoća nisu ista stvar:

- Mislim da je to velika greška i što se mene lično tiče, na samoću ne gledam kao većina žena sa negativne strane. Meni je samoća izvor inspiracije i to znači da mogu svoje vreme da organizujem kako želim. Znači da mogu da budem s partnerom i voljenom osobom kada želim, kada poželim da spavam sama - ja spavam sama. Kada ne želim da spavam sama, ja ne spavam sama - rekla je Sneki svojevremeno u jednoj emisiji.

KAŽU DA JE POKLON DOBILA OD JUGOSLAVA KARIĆA! Misica dobila porše za rođendan, a policija joj upala na slavlje i napravila karambol!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading