SA PARTNEROM SAM KADA ŽELIM, A KADA HOĆU SPAVAM SAMA! Sneki otkrila da li se plaši samoće i kada žene najviše greše
Printscreen

Pevačica Snežana Babić Sneki progovorila je na temu muško ženskih odnosa, te iznela svoj stav na temu samoće, koju većina žena smatra nečim negativnim.

Da samoća i usamljenost nisu jedno te isto, smatra i pevačica kojoj prija da je sama i koja ističe da u tome ne vidi ništa loše.

- Mislim da je to velika greška i što se mene lično tiče, na samoću ne gledam kao većina žena sa negativne strane. Meni je samoća izvor inspiracije i to znači da mogu svoje vreme da organizujem kako želim. Znači da mogu da budem s partnerom i voljenom osobom kada želim, kada poželim da spavam sama - ja spavam sama. Kada ne želim da spavam sama, ja ne spavam sama - rekla je Sneki u jednoj emisiji.

SA PARTNEROM SAM KADA ŽELIM, A KADA HOĆU SPAVAM SAMA! Sneki otkrila da li se plaši samoće i kada žene najviše greše

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Mislim da samoća ima mnogo, mnogo prednosti i da ne treba uopšte doživljavati loše reč samoća, a mnogi se zabezeknu u današnje vreme kao da je to nešto strašno. Nijedna žena koja je pametna, samosvesna, uspešna i ostvarena na bilo kom polju, ili čak na više polja, nije sama. Kad god jedna ostvarena žena hoće da napravi kompromis i ne posluša svoju intuiciju, ona je pogrešila - zaključila je pevačica koja i danas izgleda odlično kao i na početku karijere koju nikada nisu pratili skandali.

NJEGOVE REČI SLAMAJU SRCE! Toni Cetinski uputio emotivne reči na Tošetov rođendan, pomenuo i Akija!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading