POČINIO JE VELIKI GREH PROTIV PRAVOSLAVNE VERE?! Igor Kojić obilazi manastire zbog onoga što je učinio za Severinu, kaje se zbog svega!
Printscreen

Igor Kojić gorko se pokajao zbog venčanja u rimokatoličkoj crkvi s bivšom suprugom Severinom Vučković.

Naime, on je s pevačicom u septembru 2015. godine sudbonosno "da" najpre izrekao daleko od očiju javnosti, na tajnom venčanju u Istri, u župnoj crkvi u istarskom gradiću Bale, bez prisustva novinara i fotografa. U novembru iste godine usledilo je građansko venčanje u Beogradu.

Kojić navodno nikako ne može da oprosti sebi što je na Sevin nagovor pristao na venčanje po katoličkim običajima, pa već nekoliko meseci obilazi manastire po Srbiji kako bi se s duhovnicima posavetovao šta da radi, jer smatra da je ovim činom počinio veliki greh protiv pravoslavne vere. Kojić se, inače, nakon što se razdvojio od pevačice, okrenuo veri i utehu pronašao u crkvi.

POČINIO JE VELIKI GREH PROTIV PRAVOSLAVNE VERE?! Igor Kojić obilazi manastire zbog onoga što je učinio za Severinu, kaje se zbog svega!

Foto: Alo.rs

 

Inače, on se trenutno nalazi u Americi, gde je posetio svoju sestru Natašu, koja godinama živi u Kaliforniji. Njemu vreme provedeno u SAD i te kako prija, pa razmišlja da tamo ostane duže, a možda i da se preseli. On smatra da će mu sestrino društvo pomoći da težak životni period ostavi iza sebe i da se posveti svojoj karijeri, koju je zapostavio zbog braka s bivšom suprugom. 

Kojić se ovim povodom nije oglašavao.

Podsetimo, pred sam razvod braka, Kojić je oblazio svetinje na Kosovu i Metohiji, te se spekulisalo da to čini kako bi spasao zajednicu sa pevačicom.

OTKRIVENO IME NASLEDNICE! Relja i Nikolija prvi put posle 7 meseci progovorili kako im se zove drugo dete, ima jako značenje i poruku!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zoran

09.02.2022 13:00

E moj Kojiću pa se ti ispovedaj kod Popova sve na kraju završi u novinama

Alek

09.02.2022 20:50

Ono kad prodaš veru za večeru... U ovom slučaju 100 g one rabote...