OD BAKŠIŠA KUPILA AUTOMOBIL! Džidža Bosancu nije zamerila što ju je nazvao zmijom, pa otkrila šta je evidentno da je popravila!
Printscreen

Dragan Stojković Bosanac za ćerku Džidžu Stojković je napisao da je velika jezičara.

- Jako sam ponosan na svoju Džidžu i to što se upustila u pravac koji je meni nepoznat. Ponosan sam na to kako je uradila. Jezik joj je duži od metra i brži od zvečarke. Šalu na stranu, bravo - napisao je Bosanac.

Sada se Džidža osvrnula na taj komentar oca.

Foto: PrntScrn

 

- Bosanac se šalio. Poznato je da nisam takva kakvu me je opisao, privatno sa njim jesam, ali u javnosti sam finija. Meni je bitno da se on meni ne meša kada su pesme u pitanju. Tačnije, da odlučuje da li se ta pesma dopada njemu kao njemu, jer taj fazon koji ja pevam on ne razume. Njemu je bitno da li sam ja to dobro otpevala, odrepovala, da li mi je izraz dobar, dikcija i sve što se tiče samog produkcijskog dela. To je bitno, sve ostalo što ja radim, ostaje na meni da odlučim kako će biti prezentovano u javnosti. Moram da se pohvalim da me otac u poslednje vreme ne kritikuje puno, izgleda da sam se popravila - rekla je pevačica. 

Foto: Printscreen/instagram

 

Džidža kaže da od bakšiša koji je zaradila može da se časti četvorotočkašem.

- Desi se da na slavljima nekada bude odličan bakšiš, a desi se i da ne bude. Sve zavisi. Meni se dešavalo da mi najave da će negde biti odlično, a na kraju završim u minusu. Kažu mi kolege u "idi tamo, tamo je dobra lova“, a kad dođem od toga ne bude ništa. Dok ne dođeš i ne vidiš, ne možeš da znaš. U Americi je bio najveći bakšiš, ali i na jednom privatnom veselju u Leskovcu gde sam bila sa pokojnim Džejem. On mi je u tom trenutku bio taličan. Za taj bakšiš sam kupila automboil.

GODINAMA NE PRIČAJU, A ONA NE ZNA KOJI JE RAZLOG ZA TO! Jana progovorila o sukobu sa Stojom, pa joj javno uputila ove reči!

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vesna

28.01.2022 15:03

E zemljo Laponijo jakav polusvet zaradjuje pare a obrazovani ljudi radi za platu