SVAKO U ŽIVOTU IMA RUŽNU PROŠLOST! Trudna Zvezda Granda sa 15 godina starijim kolegom otkrila sve detalje njihovog odnosa!
Foto: Printscreen/instagram

Zvezda „Granda” Tamara Selimović svoju mirnu luku pronašla je kraj 15 godina starijeg partnera i kolege Emira Habibovića. Bez obzira na generacijski jaz, oni su se upustili u vezu, a uskoro će postati roditelji.

Haibibović iza sebe ima jedan neuspešan brak, i troje dece, a to Tamari ne smeta ni najmanje. Mlada pevačica sada otkriva kako su njeni roditelji prihvatli njihovu vezu, da li je upoznala Emirove bivše partnerke, njegovu decu i da li se plaši da će doživeti istu sudbinu kao pevačeve bivše izabranice. 

Tamara će se uskoro ostvariti u ulozi majke, zbog čega su ona i Emir presrećni. Pevačica je u petom mesecu, a kako kaže, trudnoća se nije desila iznenada, već su to oboje želeli.  

- Hvala vam na čestitkama. Presrećni smo zbog lepih vesti, trudnoća je bila planirana - kazala je Selimovićeva, pa otkriva da će karijeru pauzirati do kraja godine s obzirom na to da je u blagoslovenom stanju. 

- Moja muzička karijera ce se naravno nastaviti od decembra. U planu su dve pesme, ne bih previše otkrivala. 

Tamara ne krije da je iznenađuje činjenica što su široke narodne mase šokirane njihovom vezom. 

- Javnost intrigira moja veza sa Emirom zbog godina? Šta je on od mene stariji 20-30 godina? Ne razumem! Smatram da je neka maksimalna mera tu do 10-15 godina, kada se već o godinama radi. Skroz je u redu ako se dvoje ljudi nađu i energije im se poklope - rekla je Selimovićeva i otkrila kako je počela njihova ljubavna priča:

- Emir i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja u Šapcu i tako smo počeli da komuniciramo. Posle nekog perioda kada smo se dovoljno upoznali stupili smo u vezu. 
Iskreno samo sam osetila tu njegovu dobrotu, duhovit je i uvek mi je bilo lepo u njegovom prisustvu. Ne mogu vam objasniti taj osećaj, to traje i sigurna sam da će trajati. 

S obzirom na to da je njihova veza ozbiljna, došlo je i do upoznavanja porodica. U prvi mah, njeni nisu prihvatili budućeg zeta, ali je vreme pokazalo da su stvoreni jedno za drugo.

- Upoznao je moje roditelje, na početku nije bilo sve kako treba, ali sve ono što sam ja pričala njima Emir je vremenom sam i potvrdio. I sada je naravno, sve u najboljem redu.

Iako joj ranije nije bila praksa da ima starije momke, srce je presudilo, a ljubav je bira.

- Znate kako, nikada nisam razmišljala da li ću imati mlađeg ili starijeg momka. U životu srce odlučuje i neka realnost. 

S obzirom na to da Habibović sa prethodnim partnerkama ima decu, Tamara kaže da je neke od njih imala priliku i da upozna.

- Emir ima troje dece, starijeg sina sam upoznala i sve je u najboljem redu - kazala je Selimovićeva i otkrila da li je upoznala Emirove bivše i da li se pribojava da bi u nekom momentu mogla da doživi istu sudbinu kao i one. 

- Ovo moram da prokomentarišem na svoj način zato što svako u životu ima neku ružnu prošlost. Emir je od starta bio iskren prema meni i dokazao sve svojim delima, tako da zaslužuje, kada su njegova deca u pitanju da ću ja biti uz njega sto posto. Što se tiče straha, do sada se nikada nije javio niti će se to desiti.

PODMETALI SU JOJ NOGU! Sestra Merime Njegomir otkrila sve o pevačicinoj poslednjoj neostavrenoj želji

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nadica

28.01.2022 17:14

Eee,mala,kajaces se ti ko niko. Sta ce ti ovaj debeli , ružni ,obrezani , još sa troje dece i raspalim brakovima. Misliš li da tebe neće jednog dana izraditi kao njih ?? Šta ćeš onda, zar nema naših ljepših momaka ???