PODMETALI SU JOJ NOGU! Sestra Merime Njegomir otkrila sve o pevačicinoj poslednjoj neostavrenoj želji
Foto: Youtube/Printscreen

Posle i više od dva meseca otkako nas je napustila Merima Njegomir, njena sestra Nina Pavić prisetila se i toga kako su pre četiri godine otišli Dobrica Vasić, muzičar, zatim pre tri meseca Snežana Knežević, ćerka poznatog kompozitora i aranžera, ali i njena Meri... Njih troje su, naime, imali istu želju, prema njenim rečima, koju su delimično i sproveli u delo.

Na žalost, smrt ih je sprečila da je do kraja i ispune.

Podmetali su joj nogu!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Njih troje entuzijasta, Merima moja kao muzički urednik i njih dvoje kao saradnici, pokušali su da vrate u Radio Beograd pevačku grupu i omladinski orkestar. Merima je imala veliku želju da sve to ozbiljno zaživi i bez obzira na sve prepreke i raznorazna „podmetanja nogu", uspevala je donekle. Ni Perica ni Snežana nisu baš bili omiljeni od mnogih, jer su imali Meriminu svesrdnu pomoć i podršku i bili deo njenog tima - ispričala je Nina, ali nije se tu i zaustavila. 

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Sneža je radila sa pevačima, Perica sa orkestrom, a Merima sve to zajedno. Iz tog perioda su ostali mladi pevači, muzičari, ali ono što su njih troje želeli da se ostvari danas postoji samo u tragovima, na žalost. Nije ih interesovao novac, ni popularnost, nego da Radio Beograd nastavi tradiciju, da ima pevačku grupu i omladinski orkestar koji će da čuva i neguje kvalitetnu muziku i lepu reč.

- Nadam se da su na nekom lepšem mestu i zajedno. Neka im je vecna slava i hvala. Anđeli sa anđelima - poručila je ona.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ KREĆE SA NASTUPIMA! Evo u kom gradu će pevačica prvi put nastupiti i sa kim!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Partija

28.01.2022 09:58

Jel to sada treba i neskolovana Merimina sestra da dodje za urednika u Radio Beograd pa da svima soli pamet? Malo je bilo sto to radi Merima sa srednjom skolom? Nije se rodio taj koji je njoj mogao da podmetne nogu a da ne zavrsi izbacen na djubre.